Søg
Avanceret søgning
 
17-05-2017 18:43:26

Sikkerhedsregler Paintball:

Sikkerhedsregler.

1. Tag aldrig masken af andre steder end de af dommerne anviste "safezoner".
Masken skal bæres i alle områder hvor der skydes inklusiv i "chrono"området. Brug altid en til paintball GODKENDT maske, og sørg for at masken er i komplet stand uden revner og ridser i maskeglasset. Masken skal dække øjne, næse og mund og det anbefales ligeledes at der anvendes beskyttelse af ører og hals. Er du i tvivl om din maskes tilstand så søg straks råd hos en dommer/instruktør eller forhandler og få tjekket maskens tilstand. Læs altid instruktionen, der følger med masken og følg anvisninger om opbevaring og rengøring.

2. Følg altid anvisninger fra dommere, instruktører og andre officials.
Alle anvisninger gives for at sikre at du og andre spillere kan dyrke paintball som en sjov og sikker sport.

3. Paintball markører skal altid behandles som ladt våben.
Leg aldrig med en markør i den tro at den ikke er "ladt". Paintball markører kan forårsage farlige og smertefulde skader hvis man rammes i ansigtet eller på halsen.

4. Sørg for altid at have en "BARRELPLUG" ("pibespærring", "mundingsblokade" er ord for samme indretning) i piben af din markør når du forlader banen eller "chrono"området.
Barrelpluggen sikrer at der ved uheld ikke kan komme en kugle ud af markørens pibe i områder hvor der ikke må skydes. Barrelpluggen skal passe til din markørs pibe således, at den ikke kan "skydes" ud. Det anbefales at der anvendes en barrelplug i en "skrigende" farve eller eventuelt en barrelplug forsynet med en lille vimpel således at det er let for andre at se, at der er en barrelplug i piben.

5. Sigt aldrig på noget du ikke vil ramme.
Du kan ved et uheld komme til at affyre markøren og derved være forårsage skade på mennesker, dyr eller andres ejendom.

6. Affyr aldrig en paintballmarkør, hvis du er usikker på om det er forsvarligt.
Skyd aldrig efter andet end dine modspillere og vær opmærksom på om spilleren, du skyder på er I en situation, hvor dit skud kan skade denne. Skyd aldrig på meget kort afstand eller hvis der er mulighed for at din kugle kan ramme modstanderen under masken. (f.eks. nedefra) Undgå så vidt muligt at sigte efter modspillerens hoved og kønsdele, da skud I disse områder kan være meget ubehagelige/farlige. Husk ligeledes at ingen dyr på banen er dine modspillere og at det betragtes som dyrplageri at skyde på forsvarsløse dyr, der tilfældigvis bor der hvor du spiller paintball.

7. Stop alt spil og skydning ved gentagne fløjt og signaler.
Gentagne signaler betyder at spillet enten er slut eller at der af anden grund er anledning til at stoppe spillet. Sørg altid for at kende din banes signaler; fløjt, horn eller lignende.

8. Sørg altid for at din markør aldrig skyder hurtigere end den maksimalt tilladte kuglehastighed på banen og under ingen omstændigheder overskrider 300 fod pr. sekund.
Paintball masker er designet til at kunne holde til at blive ramt med maksimalt 300 fod pr. sekund, kuglehastigheder over dette kan skade dine modspillere. Spil aldrig med en markør der ikke er kontrolleret over en chronograf og spil aldrig med andre som "tror" deres markører ikke overskrider den maksimalt tilladte kuglehastighed på banen. Det er ikke nok, at tro... Når det drejer sig om sikkerhed skal du vide og være helt sikker.

Gør altid spillere eller dommere opmærksom på overtrædelser af sikkerhedsregler så ingen kommer til skade ved et uheld.

Spil sikkert og hav det sjovt...

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog   · Lockdownsalg - vi leverer dag til dag med GLS - forudbestilte varer kan hentes foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  · Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Besøg butikken når Coronaen er dampet af  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·  Glock gaspistol, pakkeløsning 1.800,-  ·  Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-   ·   Hardball   ·   Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  · Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto   ·   Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·