Søg
Avanceret søgning
 
03-04-2020 17:23:12

Bear Claw

CRKT´s succesfulde Bear Claw™ serie blev designet til lige netop den situation, hvor du ville ønske, at din kniv var en del af din hånd.

Mr. Russ Kommer, er en brilliant ung specialknivbygger fra Anchorage, Alaska, hvor tilstandene til tider er hårde, enten på grund af vejrforholdene eller på grund af det arbejde folk udfører.

Hans tanke var en kniv som var let at ty til og svær at tabe, - ville være et stort hit. Lige siden han lavede den første custombjørneklo, har han ikke kunnet følge med efterspørgslen. Derpå solgte han ideen til CRKT som masseproducerer den type Claw som vi sælger her.

En del af hans originale idé var en selvforsvarskniv til kvinder som skulle være meget let, nem at komme til og let at kontrollere. Men, det virker som om, at enhver faldskærmsspringer, junglepilot og erhvervs- og fritidsfisker, der ser Bear Claw'en gerne vil have en og bruger disse til helt normale skærebehov.

Som butiksansatte, - må vi selv erkende, at der næppe findes bedre knivtype til hjælp med at åbne kartoner med varer, napse hæfteklammer og herpå strimle pap og anden emballage, - så det fylder minimalt i vores affaldssortering. I butikken laver vi en del tovværksarbejde, hvor kniven med sit indadgående blad er en stor hjælp, - arbejdet er nærmest sjovt, - når blot man bruger det rigtige værktøj.

Som et direkte resultat heraf, gik Russ Kommer og CRKT sammen om, at lave "Bjørnekloen"; en "skæremaskine", der takket være det store fingerhul, virker som en forlængelse af din hånd.
Den er perfekt som nød-skære-redskab for alle, der hurtigt skal kunne frigøre sig selv eller andre fra reb, net eller lignende, specielt hvis deres liv afhænger af det.

Bear Claw fåes i tre bladtyper:

  1. Razor-Sharp med skarp spids; (Midlertidigt udsolgt)
  2. Hel Triple-Point™ Serrated med skarp spids
  3. Hel Triple-Point™ Serrated med dråbeformet spids.

  • Ideel til politi og beredskabspersonel.
  • Modellen uden spids er yderst egnet til jagt.
  • Bladet har fuld tang og aftager gradvis i tykkelse.

Der er lignende knive på markedet, - Bl.a Emerson "La Griffe" og Smith & Wesson "Badgeknife", - af disse typer har C.R.K.T. Bearclaw den mest håndvenlige størrelse, - med det let "buttede" greb er der rigtigt god ergonomi.

Blad i AUS 6M rustfrit stål med et flot sandblæst finish.
Friktionsriller giver maksimal kontrol over bladet og øget sikkerhed.
Det konturerede Zytel® greb ligger godt i hånden.
Til denne unikke kniv var der selvfølgelig behov for en af CRKT's fantastiske hylstre i formet Zytel. Der giver et sikkert træk af kniven. Hylstret leveres med en sort rustfri stål clip, der er Teflon® belagt, der kan placeres på hylstret efter behov. Clippen kan vendes i 2 retninger. Man monterer den selv med 3 skruer, passende Torx-nøgle medfølger.

Hylstret har ud over clippen 7 huller, der giver mulighed for at bære kniven i bælte og på et utal af måder. Den kan f.eks let sures fast til anden udrustning eller skrues fast på et hylde i båden eller på en værkstedsreol.

Ny knivlov 2016 §2 stk 1 nr 6nævner en type kniv der hænger i en snor om halsen eller under armen og fra denne position kan trækkes ved brug af een hånd. Denne lov forholder sig til 2 ting 1) Måden kniven bliver båret på. Og 2) Jvnf Landsrestdom; måden fabrikanten annoncerer den på. Bear Claw er ikke en sådan kniv og den markedsføres ikke som en sådan.

Bear Claw Specifikationer:

  • 2500: Razor-Sharp Cutting Edge with Pointed Tip
  • 2510: Triple-Point™ Serrated Cutting Edge with Tear Drop Tip
  • 2515: Triple-Point™ Serrated Cutting Edge with Pointed Tip

Blad:
Cutting edge: 5,1 cm
Tykkelse: 0,33 cm
Stål: AUS 6M, 55-57 HRC

Kniv:
Fuld længde: 14,3 cm
Vægt: 89 gram

Bear Claw Hylster:
Materiale: Sort Zytel®
Fuld længde: 10,5 cm
Vidde: 4,6 cm
Vægt: 23 gram
Clip kan monteres i 2 retninger

Ved bestilling husk at angive hvilken af de tre bladtyper der ønskes.

Orange redningsmodel :

Nu også i ORANGE med blunt spids, - super arbejdskniv og nu let at finde...

CRKT Bear Claw
Varenummer: Varebeskrivelse: Burde koste: Pris pr stk
CRKT2500 Razor-Sharp Cutting Edge med normal spids 890,-
CRKT2510ER Triple-Point™ Serrated Cutting Edge med Tear Drop spids 890,- 429,- +
CRKT2515 Triple-Point™ Serrated Cutting Edge med normal spids 890,- 429,- +
Spar
52%


Ny Knivlov 2016

Varenr: 2500/2510/2515

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  - vi leverer dag til dag med GLS - forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  · Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·   Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-   ·   Hardball   ·   Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  · Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto   ·   Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·