Søg
Avanceret søgning
 
13-02-2012 23:15:11

Hvem skyder med soft-air-guns

En stor del af vores kunder skyder til måls med soft-air-gun ofte er der børn der ser på og måske får de lov at prøve et par skud, - skydningen foregår; hjemme i sommerhusområder og sågar i kolonihaver landet rundt.

Der afvikles mesterskaber, - arrangeres; Reenactment, Biggames, MilSim, Scenario-spil, Speedball oma. Essensen af det hele er en slags velorganiseret "røver-og-politi-lege" og for mange udøvere er dette deres sport, - hvor andre måske går til fodbold eller sejlsport.

Ofte dyrkes soft-air som holdsport, - nogle har holdprofil, web-side faste dage til træning og kamp året rundt, - et normalt spil er Capture The Flag, - mange børn lærer det spil i skolens gymnastiktimer, - og Capture The Flag er også grundlaget i de fleste paintball- og survivalgamespil.

Nogle få bruger skydning med soft-air-guns til træning af derers færdigheder inden for politi og forsvar, - vi har ikke kendskab til at myndighederne i Danmark bruger soft-air-guns til træning, - men vi har kunder som i privat-regi, - hygger sig med at lege politi-og-røvere.

En lille skare af skytter som normalt skyder konkurrenceskydning med rigtige skarpe våben, - bruger soft-air til hjemme-træning eller skyder IPSC samt andre konkurrenceskydninger der er optået omkring lavtryksluftvåben. Hurtig-træk og håndtering af våbnet kan foregå sikkert med en model af det skarpe våben, - dette giver en mere sikker omgang med skydevåben. I England er IPSC-skydning kun lovligt med soft-air-guns og er der skydekonkurencer med engelsk deltagelse, - deltager disse skytter på lige fod med med de andre der bruger rigtige skarptskydende våben.

Soft-air-guns skyder ikke særligt hårdt i forhold til metalhaglsluftvåben og når soft-gun-skytterne ikke skyder til måls, - er det oplagt at man skyder på hinanden, - det er sjov leg, - men muligheden for øjenskader gør at man bør sikre sig med en fullface-maske og som Kap 3 i våbencirkulæret foreskriver, - så dækkes resten af hovedet med anden beskyttelse således at hele hovedet er dækket. Der er 12 årige som mestrer kunsten at pakke sig sikkert ind og så er der voksne på 25, - der tror at deres kontaktlinser er skudsikre. Sund fornuft, så er vi alle fri for dumme skader i forbindelse med skydning.

Når soft-gun-skytterne dyrker disse spil, - er det med god planlægning og udstyr der matcher opgaven, - langdistance sniper-våben, rifler til skovspil og karabiner og maskinpistoler til skydning på kortere afstande, - F.eks i bygninger, - er man meget tæt på hinanden er der forskellige regler for eliminering af modstanderen, - man kan trække et endnu kortere våben, - F.eks en pistol eller revolver - nogen spiller med "Bang-du-er-død" under en aftalt afstand.

Det er vigtigt at man husker på at skydning med Soft-air-gun skal være sjovt, - uanset som man står og plinker helt alene efter nogle dåser eller man har sat hele familien i stævne hjemme i haven eller ude på gården.

Varenr: SAG Skytterne

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  ·  Kreditkortknive  ·  Ny lov om Peberspray i private hjem  ·  Kan købes i butikken, medbring Billed-ID  ·  Pebersprays må kun haves i eget hjem  ·  Opbevares uden for rækkevidde af børn  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  Ny lov om knive med mange nye spændende enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Besøg butikken  ·  Demo og brugte våben frasælges  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-  ·  Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,-  ·  Børnebuegrej  ·  Peberspray  ·  Visitkortknive  ·  Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·  Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,-  ·  Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern · Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  · Camoflagenet i metermål  · Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  Peberspray  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner  ·  Softair  ·  Lygter  ·  Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr  ·  Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug  ·  Overskudsvarer  ·  Sværd  ·  Sabler  ·  Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr  ·  Håndjern  ·  Værksted  ·  Våbenolie, fed og andre plejemidler  ·  Økser  ·  Leatherman Tools  ·  Heckler & Koch Softair  ·