Søg
Avanceret søgning
 
02-02-2022 13:09:47

Nyheder & Rygter

På vej, - lige på trapperne eller måske allerede i butikken i virkligheden:

Den underjordiske butik DD:

2/2-22 Vi har gode ordrer og fine opgaver, - vi mangler en elev, sådan at vi igen er 4 mand i styrken. Vi har en række agenturer som skal bygges op med projektsalg, det kræver et hovede og 2 hænder mere.

29/1-22 Vi har modtaget en masse nyheder - både varer som er slagsklar og prototyper som skal testes, - det blev en lang weekend.

20/12-21 SOG knifes er opkøbt af GSMoutdoor, - som også ejer Cold Steel, - for vores vedkommende bliver det lidt lettere for os, at slå flere indkøb sammen.

29/11-21 Der er krav om maske ved indkøb i vores butik, - butikken er meget lille og der er desværre ikke plads til ret mange mennesker og heller ikke plads til afvigelser og undtagelser. Du skal have maske på. Bestil gerne varer til forsendelse med GLS. Vi sender varer dag til dag.

Uge 42 - 2021 Vi røg ind i massiv vareankomst og samtidigt kundebesøg i anledning af efterårsferien, - der er solgt softair, paintball, buegrej og luftbøsser som aldrig før; FXairguns, Buer, pile og skydeskiver, - paintballs fra GI Sportz, Tippmann og Umarex - masser af nye modeller og faceliftede oldies i Softair.

12/7-21 Varer på vej ind, - kan forudbestilles; Glock 19X (supersprød crossoverpistol), Heckler & Koch HK416 A5, flere varianter af MP7A1´ere, Smith & Wesson M&P 9, Walther 4 x 32 DC compact sigte med belyst trådkors, Glock 17, HDR fullspeed .50 cal revolvere med fuld knald på, Walther Mac Tach 5 macheter (hovv, hvor blev #4 af?), Smith & Wesson M29 6,5" stor-ramme revolvere, Glock 45, UX DX17 4,5 mm luftpistoler til 219,- FX impact Mk2´ere - flere varianter, omgående levering.

1/3-21 Vi har sendt og udleveret varer på gaden frem til 28/2, - nu kan vi byde kunderne velkommen inden for, - dog med de skiltede begrænsninger; kun adgang for raske kunder, max antal personer og brug af mundbind og håndsprit. Hold god afstand.
Der er kommet sæsonnyheder, - Cold Steel-, CRKT- og SOG-knive og Walther + FXairguns, Tippmann softair og paintball oma.

23/12-20 Sidste åbne dag i år, - Coronarestriktionerne gør at vi ikke må holde åbent for kunder i dagene mellem 25/12-20 og 28/2-20 - vi er på arbejde mellem jul og nytår, - vi ekspederer pr telefon og mail i normal arbejdstid, - afvikler status, bygger om og opdaterer hjemmesiden. Sender varer med GLS alle hverdage,

14/3-22/11-20 Nybrogade lukkes da Coronaen starter, - gade rives op og skal jvnf Kommunen laves om til et promenadestrøg - det er blevet flot, - men områdets beboere og butikker har ikke fået de extra P-pladser der var sat i udsigt. Vores salg af paintballudstyer styrtdykker, - det tegnede ellers til en fin sæson. Vi gik i igang med at bygge et nyt værksted og foretage lidt ændringer i butikken, - salget af luftvåben og buegrej tog fart, idet folk havde mere fritid og ville være mere udendørs, end normalt.

31/3-30/4 Bueprojekt, - vores elev skal aflevere speciale i buegrej på handelsskolen, - vi har sat fokus på bueskydning, - der er fundet mange spændende varer frem i butikken og selvfølgelig er der gode tilbud. (Det blev et 12-tal (max)).

1/8-17 Vil der være ny distribution af Aimpoint, - et mærke i rødpuntsigter som ligger bag udviklingen af moderne rødpunktsigter.

14/7-17 Er vi skiftet fra PostNord til GLS som arbejder med mere moderne pakkehåndtering. Portoomkostningerne er lavere, - almindelige pakker er 0-10 kilo og koster 39,- vi leverer varer i hele europa og helt op til Grønland (foldekniv til pallevis af paintballs), - portoomkostningerne er for kundens regning, - præcis som vi ikke betaler busbilletten for de kunder der kommer herind selv og henter deres ting :-) så betaler kunden også for porto. Vi er glade for at det ikke er 60-80,- for almindelig postpakker 0-5 kilo længere. Husk vi gerne stiller varerne klar til afhentning, - hvis i har et familiemedlem på tur i indre København.

18/4-17; Telefoni, - vi sløjfer et par af vores numre, - men beholder de 2 ældste: 33 11 8338 og 33 15 8338 vi svarer altid på alle opkald i butikkens åbningstid, - det er et mål i det daglige at vi er hurtige på telefonerne. Men det nye anlæg driller og det er ikke alle opkalde der kommer igennem til os, - og der er opkald som bliver afbrudt midt i samtalerne. Vi har lukket numrene 33 13 8338 (Telefax-linjen) og 33 14 8338 som gik til paintballafdelingen. Vi har brugt emails siden 1998 og det er her vi lægger det meste af vores tid, - på at give ordentlige svar - modtage bestillinger etc.
 

14/7-16; Kniv lov, - Politiets udlægning og borgervejledning:

Knive på www.politi.dk den er god at kende. Kan man ikke et anerkendelsesværdigt formål med at have en kniv med sig, - skal man lade den blive derhjemme. Alle der har normal brug af kniv i forbindelse med deres arbejde, hobby og fritidsliv kan nu have de knive der måtte være nødvendige for dette. Bemærk at visse kniv jvnf den nye lovs §2 kræver en særlig tilladelse.

1/7-16; Ny lov om kniveLOV nr 376 gælder pr 1/7-16 KnivlovenAdvarsel; Gummiparagrafer, - har du ikke en god grund til at have kniv med dig, - skal du lade kniven ligge derhjemme.

Ny selvstændig lov om knive træder i kraft, - hvilket indebærer at knive der tidligere var lovlige at bære 24-7-365 på offentligt område nu bliver forbudt at bære, - hvis man ikke har et anerkendelsesværdigt formål (gælder foldeknive under 7 cm uden lås på bladet). Ingen nye knivtyper bliver forbudt. Dog vil tidligere ulovlige foldeknive nu igen være lovlige. Man må bære og bruge de knive man mener er nødvendige og har et anerkendelsesværdigt formål til. Der idømmes strengere straffe for overtrædelse af loven om knive. Signalet fra JM er at at knive skal ud af nattelivet. Ny lov kan søges på www.ft.dk søg efter lov nummer 107

7/4-16; Parkeringspladser, - Forhandlinger i Borgerrepræsentationen - giver 700 nye P-pladser til vores lille del af indre by. Bystyret har taget mange pladser og ikke oprettet nye. Men idag fik vi så den glædelige besked at der kommer et P-hus med plads til 380 biler, et kommende anlæg under lange bro skal rumme 155 biler og ved Landgreven kan man klemme yderligere 160 biler ind. Kunder, butikker og beboere har lidt gevaldigt under manglende P-plads, - men vi vil i vores område af Middelalderbyen få flere og bedre P-muligheder.

11/2-16; Vi har fået et godt læs Tippmann Arms M4 carbines til salg i butikken, - vi laver også 2 guns til udlån, - samt et par ombygninger så der er lidt lirede modeller klar til kunderne. Ny lov om knive er til behandling i Folketing idag, - vi håber at den nye lov træder ikraft med et par småjusteringer 1/7-16 / vi forbereder os nu til de lempelser der måtte komme. Har sendt 1500 spændende dimser til myndighederne, - håber de har nytte af dem.

20/1-16; Tilbud på visse foldeknive, - køb 3 betal 2 (HSR, Pumatec, Lansky).

6 mm softair - Ombygning af AEG til luft - når dine tandhjul giver op, - kan din elektriske softairguns blive opgraderet til en moderne softairgun, - ud med gearkassen og ind med lufttryksgearkassen og tilhørende batteri - dele, komponenter, luftflaske og reulaotr med slange - alt du behøver koster 5.500,- (Excl kugler).

Cold Steel: dolke, sværd, stokke og træningsudstyr ankommer idag / efter et langtidsophold hos myndighederne over, - hvorvidt en gummitræningskniv kunne være et knojern eller ej. Der er håndbeskyttere på sværd, plæneklippere, gode papirknive, kædesave og slibemaskiner. Afgørende udfald var at der selv på helt lovlige køkkenredskaber kan være en form for håndbøjle som beskytter fingrene. Jeg tror ikke vi køber knivtype hjem igen, - men når den her lille mængde gummiknive nu ender ude i en selvforsvarsklub, - så håber jeg håndbeskytteren; beskytter ham der holder kniven når nogen sparker gummikniven ud af hånden på ham. Øvrige varer ankommet, - en lækker integral Pendleton jagtkniv - har vi virklig set frem til at få hjem, - mange jægere bliver rigtigt glade. Fantastisk dolk.

Foldeknive: Puma har lavet et for lille batch af deres lovlige foldekniv klik som er svær at åbne og som Politiet har haft et kig på og pænt noteret sig at denne kniv er lovlig at bære. Vi har taget et godt læs, - forventet ankomst cirka 16/11

Efteråret: med en dagtemp på 13° er folk ude at skyde - for vores vedkommende er det salg af luftrifler, softairvåben, paintball og buegrej - som vi normalt ikke sælger på denne årstid, - vi gør, hvad vi kan for at følge med.

Luftvåben og Foldknive var årets tema for Fars-dags-gaverne, - her har været sus på salg af luftpistoler, luftrifler, hagl og skiver. Lovlige knive, - der er solgt bunker af dolke, - helt utroligt dumt at regeringen ikke lemper på tolkningen og giver en forklaring til tolkningen, - så almindelige mennesker skal gå og være nervøse for at få ørerne i maskinen, - de var meningen at knive som Victroinox alm 84 mm modeller skulle være lovlige for skolelæreren at bruge, - når hendes elever skulle yde hjælp til eleverne; med et snørrebånd eller til at få hul på en appelsinskræl.

Spørgsmålene hagler ned, - "er en saks så ikke 2 knive, - eller er det en foldekniv med 2 skær "

---Nyhedsrulle---

Buegrej - specialværktøjer og særlige dele til buejagt - bliver ikke lagervarer i store antal, - men der er da kommet en del :-)

Der er kommet masser af lækre dolke fra SOG, - lækre knive, fornuftige materialevalg, - fin pris.

Cold Stell knive og grovkalibrede pusterør ankommet.

Der er kommet knive fra CRKT

B
unker af paintballs ankommet, - meget er solgt, - så det er hurtig ind/ud ekspedition.

Der er kommet knive fra SOG (Special Operations Group), - lækre sager, - cirka halv pris af forventet, - set ud fra den gamle distributions priser, - det lønner sig at handle direkt. Rigtigt fede lækre sager.

Fredag aften var Guardians ude at træne, - denne gang med nyt udstyr:

Team Guardians tester Thermisk Quantum HS19

Thermal model let og simpel på vores www PERFEKT TIL EFTERSØG og JAGT.

12/2 fik vi en en stak fede softairting - Bl.a:

  • Glock 18c, - Marui GBB 1.999,-
  • Walther PPK ultra simpel softairgun model 1979 - the shit for kids 199,- vælg sort ell sølv.
  • Gas tank, - extra beholder til Marui shotguns 319,-
  • Pumpgun (Marui), - Pachmayer-stylet (nedkortet med noget nær original PM-gear) 3.499,-
  • Pumpgun, full size Shotgun (Marui) manuel type, - 2.099,-
  • Shell holder til påatroner for osvt våben 229,-
  • AN/PEQ RIS batteriholder, stort set uopdrivelig, rummer stort LIPO med extension 549,-
  • Supersprød el-auto ICS PAR Mk3 4.099,-
  • Lite-Bucks er små smarte lygter der kan sidde i MOLLE 179,-

---

Dannebrogskniven er ankommet, - skøn sag, - udyr, god funktion og kvalitet til en lille populær penge...Vi har manglet en souvenir til krydstogtsturisterne, - denne kniv er designet her og bygges i Rødovre, - det bliver knapt mere dansk, - og på krystogtskibene  må man gerne tage en foldekniv med blad under 6 cm og uden lås med om bord.

AGS DannebrogsknivPrototyper af Dannebrogsfoldekniven, øverst; med sort droppointblad, i midten; blankt tantoblad, nederst; sort tantoblad - og mon ikke vi også laver en blank drop-klinge også. Se den på www klik

---

Tippmann M4 carbine - produktionen er nået til #1000:

Tippmann M4 carbine serienummer 1000

Nr 0000988 er i huset til test og fremvisning, - vi har en god ordrebog på Tippmann og leverer løbende når riflerne kommer hjem, - der er en kronologisk kø, - de kunder der har forudbestilt får direkte besked.

Vi arbejder på at opbygge Tippmann M4 websitet her;klik her

---

Værkstedet får en del hug for at være langsomt, - naturligvis beklageligt. Vi har et godt og velbesøgt værksted, - jo flere nedbrud der opstår, - desto flere opgaver har vi og så vokser køen. Vi laver et bedre system til information omkring reparetioner. Visse reps skal man have god tid til, - andre (dem der ikke rigtigt er værd at røre ved, sylter vi) og mangler vi dele fra Japan/Taiwan, - tager det også sin lille tid. Klag gerne til os, - hvis du er utilfreds, - at svine os til på nettet, - fordi du har en riffel det har taget 3 mdr at få færdig. Vi kan vende den lidt på hovedet - der 20 våben færdigt på lageret, - vi rykker for afhentning jævnligt :-)

Slibesæt, - Lansky er jo mest kendt for slibegrejet, - det er RIGTIGT godt, - masser af sæt på lager og til detlille budget, - drengen der skal købe en god gave til sin far, - slibestensviskelæderet, - fjerner metalstøvet fra stenene så de bliver friske igen, - vi bruger det her, - alle burde have sådan et til sine sten.

Blade Medic, - et lille lomme slibeværktøj, - ikke bare en ny plastdims, - men et rigtigt værktøj, - i metalhus og diamant-, carbid, - og keramisk sliber. Findes i Kombo med Mikkels kniv, - eller kan købes seperat.

***oOo***

Straffen for at bære en ulovlig kniv ændres fra 7 dages fængsel (minimumstraf) til bødestraf, - tjek lommerne før du går ud i det offentlige rum, - eller køb en lovlig folder...

"Quemadmoeum gladis nemeinum occidit, occidentis telum est"
("Sværdet er ikke en morder, men et værktøj i morderens hænder")
(Lucius Annaeus Seneca "Den Yngre" ca. (4 F.Kr.f - 65 E.Kr.f))

Har du venner / bekendte der ikke kan begå sig i byen og feste uden kniv, - så henvis til www.knivfri.dk (www.k9vfri.dk) som er en udmærket side til belæring af klummerhoveder der ikke kan lade kniven ligge, når de er til fest.

***oOo***


Du må ikke sige til de andre at vi handler i Arms...

Og meget andet, - besøg vores butik... Like os på www.FaceBook.dk/ArmsGallery

Varenr: N&R

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  - vi leverer dag til dag med GLS - forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  · Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·   Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-   ·   Hardball   ·   Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  · Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto   ·   Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·