Søg
Avanceret søgning
 
14-12-2023 18:09:57

Nyheder & Rygter

På vej, - lige på trapperne eller måske allerede i butikken i virkligheden:

Den underjordiske butik DD:

14/12-23 Jul og julegaver har fyldt dagligdagen fra midten af oktober, - vi kan nå at sende pakker med GLS som skal leveres før jul med deadline 20/12.

Vi tester næste års nyheder, - Hybrid 15, Afløseren til Gelblasters, Paintbalguns, nye kniv, - noget af det kan ses i butikken nu.

25/8-23 Friske leverancer fra flere fabrikanter, - bl.a helt nye typer af paintballguns, knive, macheter, økser, softairguns, luftvåben, ammunition og drivmidler oma

Varemodtagelse med exportvogn 24 august 2023
Herligt at få en 40-fods trailer, - masser af plads har vi aldrig haft, - men altid masser af spændende varer på lager, - kom glad...

10/6-23 Butikken er druknet i nyheder - nyt udstyr til Airsoft, Paintball, Nye modeller fra FXairguns, også en Chrono som kan tage 5 hastighedsmålinger over egen valgt afstande. Bunker af knive. Nye 300 bar kompressorer til hjemmebrug. Buegrej buer og pile, nyt og brugt.

2/2-22 Vi har gode ordrer og fine opgaver, - vi mangler en elev, sådan at vi igen er 4 mand i styrken. Vi har en række agenturer som skal bygges op med projektsalg, det kræver et hovede og 2 hænder mere.

29/1-22 Vi har modtaget en masse nyheder - både varer som er slagsklar og prototyper som skal testes, - det blev en lang weekend.

20/12-21 SOG knifes er opkøbt af GSMoutdoor, - som også ejer Cold Steel, - for vores vedkommende bliver det lidt lettere for os, at slå flere indkøb sammen.

29/11-21 Der er krav om maske ved indkøb i vores butik, - butikken er meget lille og der er desværre ikke plads til ret mange mennesker og heller ikke plads til afvigelser og undtagelser. Du skal have maske på. Bestil gerne varer til forsendelse med GLS. Vi sender varer dag til dag.

Uge 42 - 2021 Vi røg ind i massiv vareankomst og samtidigt kundebesøg i anledning af efterårsferien, - der er solgt softair, paintball, buegrej og luftbøsser som aldrig før; FXairguns, Buer, pile og skydeskiver, - paintballs fra GI Sportz, Tippmann og Umarex - masser af nye modeller og faceliftede oldies i Softair.

12/7-21 Varer på vej ind, - kan forudbestilles; Glock 19X (supersprød crossoverpistol), Heckler & Koch HK416 A5, flere varianter af MP7A1´ere, Smith & Wesson M&P 9, Walther 4 x 32 DC compact sigte med belyst trådkors, Glock 17, HDR fullspeed .50 cal revolvere med fuld knald på, Walther Mac Tach 5 macheter (hovv, hvor blev #4 af?), Smith & Wesson M29 6,5" stor-ramme revolvere, Glock 45, UX DX17 4,5 mm luftpistoler til 219,- FX impact Mk2´ere - flere varianter, omgående levering.

1/3-21 Vi har sendt og udleveret varer på gaden frem til 28/2, - nu kan vi byde kunderne velkommen inden for, - dog med de skiltede begrænsninger; kun adgang for raske kunder, max antal personer og brug af mundbind og håndsprit. Hold god afstand.
Der er kommet sæsonnyheder, - Cold Steel-, CRKT- og SOG-knive og Walther + FXairguns, Tippmann softair og paintball oma.

23/12-20 Sidste åbne dag i år, - Coronarestriktionerne gør at vi ikke må holde åbent for kunder i dagene mellem 25/12-20 og 28/2-20 - vi er på arbejde mellem jul og nytår, - vi ekspederer pr telefon og mail i normal arbejdstid, - afvikler status, bygger om og opdaterer hjemmesiden. Sender varer med GLS alle hverdage,

14/3-22/11-20 Nybrogade lukkes da Coronaen starter, - gade rives op og skal jvnf Kommunen laves om til et promenadestrøg - det er blevet flot, - men områdets beboere og butikker har ikke fået de extra P-pladser der var sat i udsigt. Vores salg af paintballudstyer styrtdykker, - det tegnede ellers til en fin sæson. Vi gik i igang med at bygge et nyt værksted og foretage lidt ændringer i butikken, - salget af luftvåben og buegrej tog fart, idet folk havde mere fritid og ville være mere udendørs, end normalt.

31/3-30/4 Bueprojekt, - vores elev skal aflevere speciale i buegrej på handelsskolen, - vi har sat fokus på bueskydning, - der er fundet mange spændende varer frem i butikken og selvfølgelig er der gode tilbud. (Det blev et 12-tal (max)).

1/8-17 Vil der være ny distribution af Aimpoint, - et mærke i rødpuntsigter som ligger bag udviklingen af moderne rødpunktsigter.

14/7-17 Er vi skiftet fra PostNord til GLS som arbejder med mere moderne pakkehåndtering. Portoomkostningerne er lavere, - almindelige pakker er 0-10 kilo og koster 39,- vi leverer varer i hele europa og helt op til Grønland (foldekniv til pallevis af paintballs), - portoomkostningerne er for kundens regning, - præcis som vi ikke betaler busbilletten for de kunder der kommer herind selv og henter deres ting :-) så betaler kunden også for porto. Vi er glade for at det ikke er 60-80,- for almindelig postpakker 0-5 kilo længere. Husk vi gerne stiller varerne klar til afhentning, - hvis i har et familiemedlem på tur i indre København.

18/4-17; Telefoni, - vi sløjfer et par af vores numre, - men beholder de 2 ældste: 33 11 8338 og 33 15 8338 vi svarer altid på alle opkald i butikkens åbningstid, - det er et mål i det daglige at vi er hurtige på telefonerne. Men det nye anlæg driller og det er ikke alle opkalde der kommer igennem til os, - og der er opkald som bliver afbrudt midt i samtalerne. Vi har lukket numrene 33 13 8338 (Telefax-linjen) og 33 14 8338 som gik til paintballafdelingen. Vi har brugt emails siden 1998 og det er her vi lægger det meste af vores tid, - på at give ordentlige svar - modtage bestillinger etc.
 

14/7-16; Kniv lov, - Politiets udlægning og borgervejledning:

Knive på www.politi.dk den er god at kende. Kan man ikke et anerkendelsesværdigt formål med at have en kniv med sig, - skal man lade den blive derhjemme. Alle der har normal brug af kniv i forbindelse med deres arbejde, hobby og fritidsliv kan nu have de knive der måtte være nødvendige for dette. Bemærk at visse kniv jvnf den nye lovs §2 kræver en særlig tilladelse.

1/7-16; Ny lov om kniveLOV nr 376 gælder pr 1/7-16 KnivlovenAdvarsel; Gummiparagrafer, - har du ikke en god grund til at have kniv med dig, - skal du lade kniven ligge derhjemme.

Ny selvstændig lov om knive træder i kraft, - hvilket indebærer at knive der tidligere var lovlige at bære 24-7-365 på offentligt område nu bliver forbudt at bære, - hvis man ikke har et anerkendelsesværdigt formål (gælder foldeknive under 7 cm uden lås på bladet). Ingen nye knivtyper bliver forbudt. Dog vil tidligere ulovlige foldeknive nu igen være lovlige. Man må bære og bruge de knive man mener er nødvendige og har et anerkendelsesværdigt formål til. Der idømmes strengere straffe for overtrædelse af loven om knive. Signalet fra JM er at at knive skal ud af nattelivet. Ny lov kan søges på www.ft.dk søg efter lov nummer 107

 

Har du venner / bekendte der ikke kan begå sig i byen og feste uden kniv, - så henvis til www.knivfri.dk (www.k9vfri.dk) som er en udmærket side til belæring af klummerhoveder der ikke kan lade kniven ligge, når de er til fest.

***oOo***


Du må ikke sige til de andre at vi handler i Arms...

Og meget andet, - besøg vores butik... Like os på www.FaceBook.dk/ArmsGallery

Arms Gallery er en specialvarebutik på Gammel Strand (Nybrogade) som åbnede 1973

Varenr: N&R

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·