Søg
Avanceret søgning
 
14-01-2021 17:57:42

Arms Gallery etab. 1973

Her er et par gode skarpe billeder fra vores butik:

Butik og fjernsalg, - vi har været her på adressen siden 1973, - og har fra start af også kunnet sende varer med post, - ofte er det enklere at hente en pakke i GLS pakkeshops end at cykle hele vejen herind, - vi pakker og sender gerne, - men er med en fed streg under IKKE en netbutik.


Arms Gallery sælger mange forskellige slags våben, - hos os kan du vælge varer fra et bredt sortiment, - f.eks har vi cirka 1.000 forskellige knive udstillet.

I småtingsafdelingen er der; teater-, TV-, film-, reklame- og foto-opgaver, - nogle opgaver er nemme og andre kræver virklig at man lægger hjernen i blød, - du ser vores ting overalt i DK, - men tænker næppe over det. Har overvejet at lægge scrap-bogen på nettet, - kan være vi gør det i fremtiden.


Vi har udstillet mange af vores luftvåbenmodeller, - men ikke alle, - visse våbentyper findes i flere udgaver f.eks med andre typer skæfter, - spørg gerne efter det du ikke lige kan få øje på, - f.eks ligger alle vores PCP-geværer i deres æsker/kufferter på lageret. Vi lader ikke de fine præcisionsgeværer stå fremme, - men har et godt lager at tage af. Handler direkte ab fabrik, - der kan opstå ventetid på luftvåben med op til 6 måneders ventetid på specialbestillinger.


Vi har solgt udstyr til afvikling af actionspillet paintball siden midten af 80´erne, - vi leverer både til private og baner i hele Scandinavien.


Vi er ikke et overskudslager, - men har; udstyr, tøj og anden udrustning specielt fremstillet til de forskellige formål vi berører, - ofte føres en variant af udstyr, - som er egnet til krig og i det omfang at der er efterspørgsel på et billigere produkt med samme funktion, - sætter vi enten selv en produktion igang eller også skaffer vi tilsvarende udrustning.

Vi har solgt Soft-Air-Guns siden 1979 og er godt med på fronten, - vores erfaring har dog lært os at se varerne efter i sømmene, - finder du et produkt som vi ikke har, - så er der i de fleste tilfælde en klokkeklar årsag til dette, - i en Verden fuld af ubrugeligt ragelse har vi sat os selv i dommersædet og sorterer med hård hånd mellem godt og dårligt.

Vi er ikke blege for at vise dig et fejlkøb, - hvis det kan være medvirkende årsag til at du vælger et bedre produkt, - herved sparer vi mange kunder for at bruge penge på udstyr der ikke passer til det formål de enten er markedsført eller tænkt fremstillet til.

Vores udvalg af Bl.a Soft-Air-Guns og Tilbehør til dette spænder meget bredt!

Meget af det udstyr vi sælger er besværligt at sælge via en net-shop, - ofte har kunden specifikke spørgsmål, - for at sikre sig at varen passer til behovet, - mange varer kræver at køber er fyldt 18 år, - til tider kan en våbentilladelse være påkrævet for at købe en given vare, - altsammen noget der gør at våben ikke lige bliver en peg-klik-betal-vare på nettet.

Vi har meget mere grej end du ser her på siden, - søger du efter noget du tror vi MÅSKE kunne have, - så drop os en mail eller brug telefonen, - så hjælper vi dig hurtigt frem til det udstyr du har brug for.

Vi er f.eks ikke særligt gode til at opdatere i tilbehør, - kunne være batterier eller batteriopladere, - vi har de nye varer klar til salg og leverance, - men det sker at vi ikke får det opdateret på siden.

Varenr: AG anno 73

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·