Søg
Avanceret søgning
 
11-02-2019 12:36:06

Dansk Livgardesabel 1854

Dekorationsmodel og kopi af Dansk Livgardersabel 1854 - Ny finish, ser original ud langt fra (eller langt fra original ud...). Modellen er af ringere materialer og metaller i forhold til den originale, - men den ser fin ud.

Lidt om den originale udgave af; Dansk Livgardersabel M1854, oprindeligt en preussisk infanterisabel fra Slesvig-Holsten, taget som krigsbytte i 3-års-krigen.


Den originale udgave er særligt eftertragtet som "Champagne sabel", - denne dekorationsmodel er svær at bruge, - fordi klingemetallet ikke er lige så hårdt som på de originale sværd.

Ligeledes er Dansk Livgardesabel yndet som væg-dekoration; alene eller sammen med 8 - 15 andre, af samme slags, i en "sol".Denne dekorationsmodel er langtfra lige så holdbar som de typer sværd og knive som sælges til formålet, - men den kan gøre arbejdet pænt et par gange, - klingen er af Zinc/Sandholt og har derfor heller ikke samme styrke som en rigtig sabel.

Klinge af sandholt (Zinc), - håndtag, skedeblik af messinglignende farvet metal, - skede af syntet-læderlignende overtrukket fiberplast.

Samme klinge og en del af skeden benyttes også på modelvarianten af Piratsablen, - både Piratsablen og Livgardersablen er pæne til prisen.

Dekorationssværd i underløddigt metal sælges uden blankvåbentilladelse.

Tekniske data:

  • Total længde: 76 Cm
  • KlingeLængde: 58 Cm
  • Vægt: 1350 gram

Champagne-sabling:

Dekorationsmodellerne med klinge af zink er ikke særligt egnet til sabrering. Kan benyttes til Champagnesabling, - men er ikke fremstillet til formålet, - klingens metal vil få hakker (glas er hårdere end zink) og klingen er svagt eftergivende. Kan være fin at have til en festlig lejlighed.

Varenr: DEN4127
Pris: 899,-  +

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Ny lov om Peberspray i private hjem · Kan købes i Hunters House, H. C. Ørstedsvej 7B, Frederiksberg · Arms Gallery har ikke-irreterende farvemarkeringsspray · Pebersprays må kun haves i eget hjem · Opbevares uden for rækkevidde af børn · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,- · Ny lov om knive med mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,- · Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · Luftpistoler · Luftrifler ·