Søg
Avanceret søgning
 
27-11-2014 12:06:24

om Bear Grylls

Hvert år stiger antallet af dødsfald på Mount Everest, for hver 10 bjergbestigere der når til toppen, vil 1 af dem dø.

Den 26 maj 1998 klokken 07:22, trådte Bear Grylls ind iThe Guinness Book of Recordssom den yngste der har besteget Everest og kommet tilbage i live.

Han var 23 år gammel. Opstigningen tog Bear over 90 dage, under ekstreme vejrforhold, begrænset søvn og uden ilt dybt inde i 'død zone' (ovenfor 26.000 fods højde).

På vej ned fra hans første rekognoscering, blev Bear næsten dræbt i en gletscherspalte på 19.000 fods højde.

Isen knækkede og jorden forsvandt under ham, han blev slået bevidstløs og kom til bevisthed svingende for enden af ​​et reb.

Hans holdkammerat, og et reb reddede hans liv.

Tidligere, i 1997, var Bear blevet den yngste britte til at bestige Mount Ama Dablam i Himalaya (22.500 fod)

Bear Grylls har sort bælte i Karate. Bear Grylls har været soldat i britiske; Special Air Service (SAS) i 3 år.

Hvad der gør hans historie endnu mere bemærkelsesværdigt er, at i løbet af denne tid, har har været ude for en fritfalds faldskærmsudspringsulykke i Afrika, hvor han brækkede ryggen tre steder.Efter flere måneder med genoptræning, fokuserede han altid på hans barndoms drøm om at bestige Mount Everest.

Langsomt blev han stærk nok til at forsøge den ultimative opstigning af verdens højeste bjerg.

Bear Grylls har et naturligt talent for kommunikation og hans radio- og TV-udsendelser har bragt ham verdensomspændende anerkendelse.Som en motiverende fordragsholder, har han pep-talket personalet i forsk firmaer, over hele Verden bl.a om sine erfaringer på Everest, og hvordan disse kan hjælpe os i vores liv og i stressede erhvervsmiljøer.Han er blandt de yngste og mest succesrige fordragsholdere i Verden.

Bear's første bog,'Facing Up', gik ind i på top-10 bestseller-listen.

Denne bog har berørt folk gennem sin vedvarende; ærlighed, hans mod og ydmyghed.

Bear Grylls har altid været en populær gæst i TV-shows, som har omfattetOprah Showog Jay Leno'sTonight Showi USA og i UK: BBC's ':fredag ​​aften med Jonathon Ross, Himmel og Jord, BBC'sReady Steady Cook, Channel Four'sRichard & Judy, GMTV, og radio programmer somRadio 1, Radio 2 & Five Live.

I 2003 fuldførte Bear en anden banebrydende ekspedition, hvor han førteet team på tværs af vinterisen på Nordatlantens Arktiske Ocean i en lille åben stiv gummibåd (RIB).

Ekspedition blev filmet til en dokumentarfilm, og var med til at skaffe midler til Prince's Trust velgørenhedsfond.

Bogen om denne bemærkelsesværdige rejse,«Facing the Frozen Ocean«,blev kort nævnt som "Sports Book of the Year" og Bear blev tildelt en ærespost, i Royal Navy for denne bedrift.

Bear blev også brugt af den britiske forsvarsministerium til at lede hærens anti-narkotika tv-kampagne, og var også ansigtet på en større reklamekampagne for:Harrods.

Hans første store TV-serie var for Channel Four, kaldet »Escape to Legion", hvor han gik gennem simuleret grundlæggende træning med Legionærene i Nordafrika og fortalte historien om hvordan det er for en rekrut at tilslutte sig den Franske Fremmedlegion.

Efter den succes, blev Bear bestilt til at fremlægge 15 x 1-times programmer for en tv-serie kaldet»Man vs Wild 'på Discovery Channel Worldwide, plus også en TV-serie i 8 afsnit til Channel Four titlen»Born Survivor: Bear Grylls '.Bear landsættes med faldskærm på nogle af de mest ugæstfri; ørkener, jungler og bjerge på Jorden og viser, hvad du skal gøre for at overleve!

Man Vs Wild blev nr. 1 på kabel i hele Amerika og når ud til et globalt publikum på over 1,2 milliarder seere, hvilket gør den til en af ​​de mest anerkendte og sete programmer på Verdens største tv-net.Sidenhen er der føjet nye spændende afsnit til programserien.

I 2007 blev han den første mand til at flyve en elektrisk Paraglider til en højde over Mount Everest i Himalaya.Eventet var Sponsoreret af GKN-team der havde indsamlet over $ 1 mio til; Global Angels og velgørenhedsorganisationer for børn i hele verden.

2008 var også året Bear tog et lille team til at forcere en af de mest afsidesliggende uklatrede bjergtoppe i Verden.

Dette var med til at skaffe midler til Global Angels børne velgørenhedsorganisation og styrke kendskabet til mulighederne i alternativ energi, en sag meget tæt på Bear's hjerte.

Ekspeditionen fik hjælp via transportabel vindkraft, bio-ethanol drevne vandscootere, eldrevne paragliders og godt gammeldags fodarbejde!

Bear blev i 2009 spejdernes; Chief Scout og galionsfigur for næsten 500.000 spejdere i England.Han bliver den yngste Chief Scout i historien.

Bear bor sammen med sin kone Shara på en båd på Themsen i London, og også på en lille walisisk ø.De har tre små drenge; Jesse, Marmaduke og Huckleberry.

2008
Bear fortsætter med den næste serie af 'Man vs Wild' og 'Born Survivor med Bear Grylls', filmer 16 episoder over hele verden fra; ørkenen i Afrika til Indonesien, Belize, Yukon, den irakiske grænse for at nævne nogle få.
Holdet har nu produceret over 40 x 1 time lange programmer, et antal af programmer som Bear aldrig nogensinde havde drømt om at nå!

2007

Er sammen med Gilo Cardozo fra firmaet Parajet Ltd, hvor Bear blev den første mand til at flyve en elektrisk paraglider til en højde over Mt Everest i Himalaya.

Ekspeditionen med GKN, hiover over 1 mio dollars hjem til; Global Angels og andre velgørende organisationer for børn.

Bear laver 8 afsnit af TV-serien til Channel Four i Storbritannien, (co-produceret med Discovery Channel i hele verden), med titlen 'Born Survivor: Bear Grylls', sendes først i Storbritannien, derpå i resten af Verden.

Er med i tv-serien om den ultimative 'Boy's Own' Survival-bog, kaldet 'Born Survivor'.

Denne bog blev på 10 uger i Sunday Times 'Top 10 Best Seller listen.

Sæson to af 'Man vs Wild' har premiere i hele Amerika.

2006
Bear's nye TV-serie kaldet»Man vs Wild 'har premiere via kabel-TV i Amerika på Discovery Channel.Filmer en anden 14-afsnits-serie for amerikansk Discovery.

Bear er med til at lancereAlpha Kursus- initiativet bruges i hele verden og introduceres via bigrafreklamer mm

Bear filmer 13 x 1 times programmer for Discovery Channel Worldwide.Tv-serien kaldes»Man Vs Wild 'hvor Bear havner i nogle af verdens mest ugæstfrie steder, han er udstyret med kun lidt mere end det tøj han har på, og viser hvordan man overlever og kommer hjem i live!: Serien er optaget i Bl.a: junglen i Costa Rica, Moab Desert i Utah, nogle små Stillehavsøer, Sierra Nevada, USA, Alperne, Kenya, og oppe i det nordlige Alaska.

Bear's kone,Shara, udgiver sin første bog med titlen:"Marriage Matters", en lille hardback gave-bog med citater om, hvad der skal til for at have et godt ægteskab ... i Shara's tilfælde ...Tålmodighed!

Shara & Bear får en endnu en lille dreng ved navn Marmaduke i april.

2005
Bear's Channel Four-serie
'Escape to the Legion "sendes for første gang og får rigtigt godeanmeldelser

Bear, bliver sammen med Jordenrundt-sejleren, Ellen MacArthur, tildelt en Ærespost af First Sea Lord og Admiralty bestyrelse i Royal Navy, ved rang af kaptajnløjtnant.Godkendt af Dronningen i anerkendelse af tjenester for Hendes Majestæt's Royal Navy..

Bear leder de første til at forsøge at flyve med paramotor over nogle jungle Plateauer ved Angel Falls, i Venezuela, i støtte til den velgørende organisation »Hope & home for børn".Holdet forsøgte at nå de højeste, mest afsides og høje punkt "tepuis", gjort berømt af Conan Doyles "Lost World"

Bear bryder verdensrekord for det højeste placerede udendørs middagsselskab, gyngende under en varm luft ballon 25.000 fods højde. Dette eventyr-event, er i anledning af 50 året for The Duke of Edinburgh Award.

2004

Bear's anden bog er udgivet.

»Facing the Frozen Ocean"er kort nævnt for William Hill Sports Book of the Year og bryder alle forventninger.

Filmer 1/4-del prime time TV for Channel Four-serie om, hvad det er virkelig foregår inde i den franske fremmedlegion.'Escape to the Legion ".

2003
Deres søn Jesse født i juni.

2002

Bear er med i en verdensomspændende reklame tv-kampagne for'Sure to men »Deodorant hvor Bear's bestigning af Everest vises.

2001
» Facing Up ' nomineret til Boardman Tasker Mountain´s litteraturpris

2000
Bear & Shara bliver gift!

Bear fører første hold til at sejle britiske vandscooter.(I hjælp fra RNLI redningsbåde.)

Bogen »Facing Up ' om Bear's Everest opstigning er offentliggjort og når ind på top 10 Bestseller liste.

1998
Yngste britiske bjergbestiger for at nå toppen af ​​Mt. Everest.(ved hjælp af SSAFA Forces Hjælp, Tri-Services Charity.)

1997
Yngste britiske bjergbestiger når toppen af Mt.Ama Dablam, Himalaya, (når beskrevet af Sir Edmund Hillary som"unclimbable«.)

1994-1997
Britiske SAS (
21 SAS).Bestået UK Special Forces Selection, soldat med sabel, uddannet i ubevæbnet kamp, ​​ørken og vinter krigsførelse, bekæmpelse og overlevelse, lægelige uddannelser, faldskærmsudspring, signal, undvigende kørsel, klatring og sprængstoffer. Udstaioneret i Nordafrika to gange.I slutningen af 1996 brækkede Bear ryggen i et frit fald faldskærmsudspringsulykke i det sydlige Afrika.

Varenr: Bear Grylls

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  ·  Kreditkortknive  ·  Ny lov om Peberspray i private hjem  ·  Kan købes i butikken, medbring Billed-ID  ·  Pebersprays må kun haves i eget hjem  ·  Opbevares uden for rækkevidde af børn  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  Ny lov om knive med mange nye spændende enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Besøg butikken  ·  Demo og brugte våben frasælges  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-  ·  Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,-  ·  Børnebuegrej  ·  Peberspray  ·  Visitkortknive  ·  Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·  Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,-  ·  Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern · Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  · Camoflagenet i metermål  · Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  Peberspray  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner  ·  Softair  ·  Lygter  ·  Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr  ·  Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug  ·  Overskudsvarer  ·  Sværd  ·  Sabler  ·  Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr  ·  Håndjern  ·  Værksted  ·  Våbenolie, fed og andre plejemidler  ·  Økser  ·  Leatherman Tools  ·  Heckler & Koch Softair  ·