Søg
Avanceret søgning
 
08-02-2020 11:50:47

Vores katalog

www.ARMSGALLERY.dk ér vores nye katalog.

Vi har kunder der kigger forbi for at få det nye trykte katalog.

Vi trykker ikke længere vores katalogbøger, - vi har fået mange flere varer end i gamle dage og kataloget ville blive til et 12 binds værk. Det ville blive alt for dyrt at trykke, - portoen for forsendelse ville være alt for høj.

Vi arbejder på at lægge mange af vores varer på internettet. På hjemmesiden kan vi rette, - lægge nye varer på og tage gamle væk fra vores WWW´er - og vi bruger mere tid på vores www-katalog end vi gjorde på de gamle trykte kataloger.

Er du jæger eller sportsskytte, - benytter du vores side på www.huntershouse.dk her kan du se vores enorme udvalg af våben, - blot skal du lige forstå navigationen, - hvor du går i dybden ved at bruge fanebladende ude i siden af hjemmesiden. Ikke alt er med, - men der meget.

Her på ARMSGALLERY.dk kan du se vores udvalg, - ligeledes i faneblade, - øverst på siden under overmenuen er der en guide, - der viser, - hvor du er - og kan bruge ordene i guiden, - til at klikke dig et eller flere skridt baglæns i oversigterne.

Vores www er tænkt som en fortsættelse af de gamle trykte kataloger, - vi er ikke en webshop, - vi er stadigvæk mennesker der betjener kunderne - og kunderne kan, lige gerne, få sendt varer - som de kan komme forbi og se dem her i butikken før de handler.

Utroligt mange af de ting vi sælger (over 80%) er uegnet til salg på nettet, - enten kræver varen særlig instrux, - særlig tilpasning, supplering med tilbehør der gør at varen passer til kundens behov, - der er alderskrav og legitimationskrav med originalt billed-ID og der er mange varer der kræver en våbentilladelse.

Vi sender gerne varer med posten, - det har vi gjort siden 1973 ved hjælp af vores trykte kataloger frem til 2001, - efterfølgende har vi bygget vores kataloger op på www. Der er en indkøbsfiunktion på siden, - den opretter en simpel mail til os og spørger dig om din adresse osv, - ordren ekspederes manuelt i vores åbningstid.

For at gøre det lidt lettere at huske, - så har vi en række underdomainer man kan benytte sig af, - disse linker direkte til sektioner som er godt besøgt på www.ARMSGALLERY.dk

Via ovst adresser kommer man direkte ind i systemet, - for nogen vil de være lettere at huske.

Det sker at vi får lov at købe nogle trykte producentkataloger, - ofte kun i meget små antal, - disse kan ses eller købes i butikken. Katalogerne vil da omhandle nogle få af de produkter vi sælger.

Arms Gallery trykt katalog

Kan du huske vores gamle blå katalog? - Måske har du hørt om det, - vi har lagt det her til frit gennemsyn, - husk at det er fra 1986 - at der er sket noget med udvikling og lovgivning mellemliggende, - kataloget er der udelukkende af historiske årsager: Arms Gallery 1986 Katalog Nr 11 (5. udgave).

MVH

Personalet
Arms Gallery.

Varenr: Vores gamle Kataloger

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  ·  Kreditkortknive  ·  Ny lov om Peberspray i private hjem  ·  Kan købes i butikken, medbring Billed-ID  ·  Pebersprays må kun haves i eget hjem  ·  Opbevares uden for rækkevidde af børn  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  Ny lov om knive med mange nye spændende enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Besøg butikken  ·  Demo og brugte våben frasælges  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-  ·  Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,-  ·  Børnebuegrej  ·  Peberspray  ·  Visitkortknive  ·  Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·  Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,-  ·  Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern · Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  · Camoflagenet i metermål  · Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  Peberspray  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner  ·  Softair  ·  Lygter  ·  Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr  ·  Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug  ·  Overskudsvarer  ·  Sværd  ·  Sabler  ·  Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr  ·  Håndjern  ·  Værksted  ·  Våbenolie, fed og andre plejemidler  ·  Økser  ·  Leatherman Tools  ·  Heckler & Koch Softair  ·