Søg
Avanceret søgning
 
26-03-2020 16:35:11

Skydebanen

Paintballbanen´s skydebane har til formål at:

 • Gøre spillerne bekendt med det udleverede eller ny-erhvervede udstyr.
 • At træne paintballskydning.
 • At gennemføre et par prøveskud er altid klogt før kampen starter.
 • At afreagere efter spil, - hvis man er blevet skudt ud, som den første i spillet, kan man godt være småsur og så kan det godt lette lidt på trykket at lukke op på skydebanen.
 • Sikkerhed, - at kontrollere udgangshastighed.

Hastighedsmåleren viser paintball-markørens udgangshastighed, - og bør være på alle paintballbaners skydebane.

Skydemål på www.eventhall.dk s bane i ÅrhusDame skydeskive, - skiven har bevægelige dele. Babsen drejer rundt ved træf.

Skydemål på www.eventhall.dk s bane i Århus

Mande skydeskive, - skiven har bevægelige dele. Dillermanden er løst ophængt og populær at skyde på.

På paintballbanen kan man være kreativ - eller man kan finde andre ting der er sjove at skyde på, - ting der larmer, - roterer eller kan påvirke andre ting på skydebanen er appelerende mål som paintballspillerne syntes er sjove at skyde på.

Eksempler på skydemål:

 • Væltemål i metal, - som når man rammer plet vil vælte, - disse nulstilles ved snoretræk.
 • Køkkentøj.
 • Billede med vinduesvisker, - motiv af populære mennesker (eller chefen for det firma der besøger banen på årets firmaskovtur).
 • Manneqin-dukker.
 • Cykelhjul, - med dynamo, - der får en lampe til at lyse eller kan generere strøm til en lydkilde.
 • Tønder.
 • Metalplader.
 • Loader på en pind.
 • Maske på en pind.
 • Rør af forskellige dimensioner, - ned til et paintball løb i .68 cal.
 • Dåser ophængt i snor, - f.eks opstillet som i kaste-telt, i en pyramide, - er de bundet fast i snor i en overvægger, - er de selvrejsende og sjove at skyde på.

Det første man ser af modstanderen er masken, - en del af en støvle eller en loader, - så disse ting er rigtigt gode til at skydetræne på.

Andet grej man kan have på en paintballskydebane:

 • Skud-tæller (Hvor man skud kan man afgive pr sekund).
 • Chronograf (Hastighedsmåler).

Skydebanen er også OK at bruge; for de menesker, der syntes at, - paintball, - er for voldsomt, - hvor man jo skyder på andre mennesker er så tilpas grænseoverskridende at de ikke har lyst til at deltage i spillet. De vil have stor glæde af at tage et par øveskud på skydebanen, - blot for at se, - hvordan udstyret virker.

Nogen er på den ene eller anden måde afskåret fra at deltage i paintball, - det kan være et alderskrav (mindreårige/børn) der gerne vil prøve at skyde, - handicappede eller personer med skader der gør at de ikke kan deltage, - skal de afskæres fra at tage et par skud eller 100 på paintballbanens skydebane, - selvfølgelig ej.

Nogle vil opleve at paintball er superlet, - at de har flair for det, - de får skudt deres kammerater gang-på-gang og står så med 100 kugler til oivers, som de ikke ved, - hvad de skal bruge til, - da er en god paintballskydebane et godt sted at brænde overskudet af.

Er man middelmådig til paintball, - så er skydebanen også en hjælp, - skydetræning gør skytten bedre og har man en nederen dag, - så bør man nok starte med et par skude inde på skydebanen, - før man begynder at skyde efter andre deltagere inde på paintballbanen, - thi de skud du ikke rammer med, - er afslørende og tiltrækker sig måske 10-fold af skud til bage.

Sigt og skyd.

Varenr: Paintballskydebaner

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  ·  Kreditkortknive  ·  Ny lov om Peberspray i private hjem  ·  Kan købes i butikken, medbring Billed-ID  ·  Pebersprays må kun haves i eget hjem  ·  Opbevares uden for rækkevidde af børn  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  Ny lov om knive med mange nye spændende enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Besøg butikken  ·  Demo og brugte våben frasælges  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-  ·  Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,-  ·  Børnebuegrej  ·  Peberspray  ·  Visitkortknive  ·  Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·  Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,-  ·  Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern · Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  · Camoflagenet i metermål  · Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  Peberspray  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner  ·  Softair  ·  Lygter  ·  Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr  ·  Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug  ·  Overskudsvarer  ·  Sværd  ·  Sabler  ·  Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr  ·  Håndjern  ·  Værksted  ·  Våbenolie, fed og andre plejemidler  ·  Økser  ·  Leatherman Tools  ·  Heckler & Koch Softair  ·