Søg
Avanceret søgning
 
27-03-2009 14:59:48

CAW Vulcan M 134 A Shorty

Nedkortet udgave af vores almindelige Minigun:

Vulcan (Gatling) er et af vores største og mest massive hardballvåben, - de store komponenter er ikke specielt dyre, - men det indvendige spinal-cam sneglesystem der skal føde kuglerne ind i mekanismen, - er ret kostbart.

Der er solgt pænt af disse modeller, - hvorved produktionsomkostningerne er falde en del...

Der er venligt kortet 23 Cm på denne snub-nose Minigun, - med en slankekur på 800 gram (Cirka 5%), - bliver ballancepuntet dermed lidt mere håndvenlig og bagudlænet.


Minigun M 134A er et godt supplement til holdet, - alene den psykiske effekt når man tager denne rullekanon op ad tasken, - kan få de fleste modstandere til at hænge med mulen, - vi har sågar set folk tage deres ting, pakke sammen og køre hjem, - når vi har den med ude at spille, - de mente helt enkelt det blev FOR vildt.

Vi anbefaler dette våben til baner, - hvor det monteres fast, - ved hver base, - det er helt enkelt sikrere for deltagerne i legen, - at de ved, - hvor Minigunnen er, - således at piberne ikke bludsiligt dukker op rundt om et hjørne og begynder at bearbejde huden på en modstander der er tynd i betrækket.

En anden årsag til at fast montage anbefales er at våbnet er tungt sammenlignet med andre våbentyper til hardball, - og at det falder ret tungt, - når man taber det eller snubler med det, - sker det medens man skyder kan der opstå uoprettelig skade, - som vi ikke engang kan reparere os ud af.

Magasinkapaciteten er begrænset til 1700 skud, - hvilket er klogt set fra en synsvinkel om at modstanderen også skal have en chance imod denne enorme fejekost, - men alligevel, - "come-on" vi venter stadigvæk på støvsuger magasinet der selv kan suge kuglerne op af en 30 kilos-sæk, - her forventer vi noget der ligner 40 minutters konstant skydning.

Køb af Miniguns fungerer sådan at vi tager dem hjem til kunden på bestilling, - der er nogen ventetid, - omvendt kan vi afregne til markedets absolut laveste pris, - husk også at bestille:
  • Batterier
  • Oplader
  • Kugler
  • Magasiner

Craft Apple Works

Vi har haft denne våbentype i vores udvalg siden 1996



Tekniske data:
Totallængde: 66 Cm
Vægt: 16 Kilo
Kontrolenhed vægt: 1,5 Kilo
12 Volt batteri
Kadence: cirka 3000 skud Pr minut (50 skud Pr sekund).
Magasinkapacitet 1700 skud (33 sekunders skydning)
Justérbart multi hop-up system.
Anslagsenergi 1,2-1,5 Joules

På våbnet ses mærkat med; "Max 5 sek. skydning".
Spar
3%


Minimum 18 år

Varenr: CAW16129
Burde koste: 36.720,-  Nu: 35.720,-  +

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Ny lov om Peberspray i private hjem · Kan købes i Hunters House, H. C. Ørstedsvej 7B, Frederiksberg · Arms Gallery har ikke-irreterende farvemarkeringsspray · Pebersprays må kun haves i eget hjem · Opbevares uden for rækkevidde af børn · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,- · Ny lov om knive med mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,- · Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · Luftpistoler · Luftrifler ·