Søg
Avanceret søgning
 
04-04-2020 15:11:53

Alt om HW Weihrauch Sport Luftvåben

Lækre luftvåben... Vælg sortering i overmenu´en eller links herunder.Kvalitet produceret i Tyskland...

Weihrauch sportive, laver nogle af de fineste luftvåben på markedet, i dag - både til; jagt, skadedyrs regulering, konkurrenceskydning og hobbybrug.

At fabrikken også fremtiller andre våbentyper end luftvåben er medvirkende til detaljegraden, - man arbejder i 1/100-dele mm - hvor andre dygtige luftvåbenproducenter er tilfredse med at tingene stemmer inden for almindelige millimetre.

Fabrikken fremstiller også end del andre komponenter til cykler, forsk typer pumper og laver overfladebehandling for andre virksomheder.

Det er nemmere at stave til HW end Weihrauch - HW står for Herman Weihrauch som er stifter af fabrikken tilbage i 1899.


Fabrikken fremstiller luftryksvåben, tåregas og knald - våben, samt rifler, pistoler og revolvere, - derudover tilbehør for sportsskytter.

Weihrauch er en af de fabrikker man nævner, når man siger “Kvalitet, lavet i Tyskland”!

Med en luftriffel eller luftpistol fra Weihrauch, vil man kunne opnå maksimal skydeglæde i mange - mange år. Dette sikres af dygtige våbeningeniører og kraftige veldimensionerede komponenter...

Weihrauch våbnene er lavet til at holde længe, typisk tysk!


Produktionen startede i Tyskland, - Zella-Mehlis i 1899 - i 1949 var pladsen på fabrikken for trang og man flyttede firmaet til Mellrichstadt.

HW er i konkurrence med luftvåbenproducenter i hele Verden, - nærmest konkurrent er Diana, - vi plejer at sammenligne Weirauch og Diana med Mercedes og BMW, - og selvom mange har sin idé om, - hvilket bilmærke der er bedst - så er det en kendsgerning at både BMW og Mercedes er rigtigt dygtige til at lave biler. På en tilsvarende måde er de 2 tyske luftvåbenfabrikanter begge gode til at lave luftvåben, - de har haft mere end 100 år til at øve sig i...

HW er underleverandør af sofistikerede luftvåbensystemer til andre fabrikanter og hver en del af et HW-våben fremstilles i Tyskland.

Vi har lavet et et fornuftigt udvalg af HW-luftvåben, - der dækker de flestes behov, - de forskellige modeller er beskrevet her på i vores web-katalog. Vi har også valgt at bringe en samlet prisoversigt over det fulde program, - visse modeller hjemtages kun på bestilling.

Præcision ogpålidelighed ifritid og sport - Weihrauch!

Kig dig omkring i vores web-katalog, - vælg sortering her eller i overmenu´en

Er du typen der hellere bladrer i et rigtigt 4-farve trykt katalog, - så har vi fået (hugget) et lille oplag af HWs 24-siders hovedkatalog, (tekster på; tysk, engelsk og franskt) dette kan hentes gratis i butikken, - du kan også sende en frankeret A4-kuvert (max 100 gram), husk at skrive din adresse på svarkuverten, - samt et notat om at du ønsker et HW-katalog, - så sender vi et eksemplar til dig. I kataloget kan du se alle modeller og originalt Weihrauch tilbehør.

Hvis du ikke kan vente, - downloader du kataloget fra vores server Klik her

Det med småt:

Bemærk at vi kun sælger exportmodeller med fuld fart. Vi er stødt på sager, - hvor kunder føler at de har gjort en besparelse på at købe "billige" tyske luftvåben - men har oplevet våbnene som slatne.

Dette er muligt, når man køber de modeller som er tiltænkt det tyske marked, - hvor man har Joulegrænser på HHV 7,5 (F) og 16,67 J (licht tilladelse). 7,5 J er frit uden tilladelse i Tyskland, - markedet for 7,5 J-våben er enormt i Tyskland - der er ingen administration eller tilladelser at betale for, - kan håndteres omkostningsfrit, - hvorimod luftvåben der yder som de er tænkt (fuld fart), er belastet med lidt, administration, afgifter og tilladelser. I sverige er grænsen 10 Joule og England lever de med 12 ft/lbs (16 J) - de luftrifler vi sælger for HW skyder 20-30 Joules. At købe en kraftig luftpistol eller -riffel som skyder slattent er vel lidt som at sætte sig på 100 Hk motorcykel, - som er neddroslet til 27 Hk, - fesent. Det sker for danske forhandlere at de lader sig narre og tror at de kan sælge billige luftvåben og kunderne hopper med i gyngen og får en skæv oplevelse af luftvåben.

Vi betaler en god pris for indbytte af dit brugte HW våben, - vi ved at de holder til 3-4 generationers brug, - så når dine unger eller du selv er vokset fra Juniormodellerne - tager vi dem naturligvis gerne i bytte, når der skal handles et nyt og større luftvåben. Når du handler kvalitet og passer på dine ting - er der noget at hente ved gensalg. Det er der sjældent når man køber billigt møg.

Varenr: OmHW

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  - vi leverer dag til dag med GLS - forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  · Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·   Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-   ·   Hardball   ·   Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  · Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto   ·   Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·