Søg
Avanceret søgning
 
20-02-2021 10:35:30

BT 24/4-1997 Rambo

Det mener BT; Den ny Rambo:
Det er en rimelig billig fornøjelse at udstyre sig selv som en vellignende kopi af Rambo. Den hårdtslående helt, som slår og skyder sig igennem en fæl byjungle.

Attrapper af luftgeværer og alskens slags pistoler, er blevet mere og mere virklighedstro. Og de kan frit købes af den unge eller lidt ældre mand, som har mod på at lege Rambo uanset om det blot er leg, eller med det formål at begå et røveri på den lokale tankstation.

For at blive i den rå Rambo-jargon, er der formentlig intet belæg for at tro at antallet af røverier vil falde såfremt at adgangen til at erhvere vellignende kopier af skydevåben blev forbudt eller besværliggjort. De, der begår røverier har jo mulighed for at true med; hvadsomhelst - og så kan det jo være ligemeget om det er en en merer eller mindre vellignende attrap eller et rigtigt våben.

Den stigende interesse for at udstyre sig som de hårdtslående og ditto skydende heltfigurer siger formentlig mere om den måde vi i mange år har opdraget vore drenge. Omgivet af kvinder i børneinstitutionerne og vokset op hos enlige mødre, er drenge i årtier blevet opdraget som piger. Krigslegetøj har været bandlyst ud fra en tro på, at krigslegetøj kun opfordrede drengene til at blive voldelige og krigsliderlige. Slåskampe i skolegården og voldsomme bandekampe i fritidshjemmet er bandlyst.

I dag er det så småt ved at gå op for alle de velmenende pædagoger og alle de rigtige meninger og gode viljer, at drenge mærklligt nok er drenge og har behov for voldsommere udfoldelser end deres søstre og hærskaren af pædagogiske kvinder hidtil har troet på..

Uden at der er videnskabeligt belæg for det, kan man have en stærk formodning om, at de unge mænds behov for at udstyre sig som Rambo er et oprør mod en opdragelse og opvækst som små piger, der ikke må slås og leger bag-du-er-død, mand...

Der er ikke noget særligt heltemodigt i at rende rundt og lege Rambo - især ikke, hvis du har til formål at skræmme eller true andre. Omvendt kan det være et momento til alle de såkaldte gode viljer og rigtige meninger at lade drenge få afløb for deres Rambo-lege mens de stadigt er i skolegården eller fritidsordningen.

Varenr: BT Mener 24/4-97

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  - vi leverer dag til dag med GLS - forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  · Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·   Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-   ·   Hardball   ·   Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  · Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto   ·   Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·