Søg
Avanceret søgning
 
28-02-2012 12:07:44

Paintball Fakta

Der spilles paintball i over 100 lande.

Der er flere der spiller paintball end der er snowboardkørere.

Der er færre skader i paintball end der er i golf og bowling, - F.eks kommer ca 25% vandskiudøvre til skade, i fodbold skades 1,3% og i paintball er tallet 1 ud af 4000 udøvere (Skaderne er opgjort ved hospitalsbesøg, ved de fleste paintball skader vi kender til er der tale om en forstuvet ankel, for stort væsketab osv).
Frostbites friske close-up

Paintball er salgmæssigt og udøvermæssigt 14 gange større end f.eks windsurfing, 5 gange større end almindelig surfing og paintball er dobbelt så “stort” som BMX cykling.

Der er 11.600.000 paintballspillere, hvoraf 7.300.000 af dem spiller i USA. Der udkommer PT 16 rigtige blade om paintball (Ialt oplag 420.000 Ex), - de fleste månedligt. Gennemsnitsspilleren er 24 år gammel og 85% af spillerne er mænd, 15% er kvinder, har en husstandsindkomst på 490.000 DKK og spiller 15 gange om året.

Paintball er ligesom klatrevægsklatring vokset enormt i popularitet og disse to forholdsvis sikre x-tremsportsgrene er i dag Nr. 3 og 4.

Der er 5.500 paintball-teams i USA og en uge i Oktober 2001, var “paintball” det 6. mest søgte på internetauktionsstedet eBay (3.267 udbud).

Frostbite klemt snasket

Der er over 2000 websites om paintball og i USA er der 950 paintballbaner og 1160 paintballbutikker, - endvidere kan man købe paintballudstyr i sportsbutikker.

I Europa er der ca 1350 paintballbaner og alt for få butikker, der gider at sælge paintball-udstyr, - hvor avancen er langt ringere end den er på F.eks sportstøj. Paintball var ikke med i OL `04, - men paintball burde være anerkendt som B-sport, - og optages som olympisk B-disciplin i år 2012?

Vidste du at en paintballs kemi opfører sig som frossent vand allerede ved +8 C° - en temperatur der hurtig vil nedbryde dine paintballs, - Bl.a fordi væsken udvider sig og trækker skallen større, - en proces, der når kuglen opnår normal temperatur, vil gøre paintballkuglen; bulet og skæv.

Nice to know: vi arbejder meget langsigtet, - DVS at der hjemkøbes og forarbejdes råvarer til lange perioder, - f.eks bruges altid griseskindsgelatine (Hvor markedets øvrige producenter ofte handler fra uge til uge, eller måned til måned og skifter mellem grise-, okse-, og ko-gelatine, - hvilket er årsag til højest skiftende kvalitet og grim lugt på banerne, - særligt det billige ko-knogle-gelat kan gøre paintballbannen ildelugtende). Vil man lave “billige” paintballs, kan man: Tilsætte mineralsk olie, stivelse eller mere vand, tilsætte mindre farvestof, undlade tørring og kvalitetskontrol, - udfaldet er sikkert som “amen” i kirken, = utilfredse spillere/kunder...

Varenr: Divompbl

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Ny lov om Peberspray i private hjem · Kan købes i Hunters House, H. C. Ørstedsvej 7B, Frederiksberg · Arms Gallery har ikke-irreterende farvemarkeringsspray · Pebersprays må kun haves i eget hjem · Opbevares uden for rækkevidde af børn · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,- · Ny lov om knive med mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,- · Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · Luftpistoler · Luftrifler ·