Søg
Avanceret søgning
 
12-05-2012 09:22:57

Vi har kugler...

Og meget andet udstyr til afvikling af actionspillet paintball.

Følgende calibre føres: .236 (6 mm) / .50 (12,7 mm) / .68 (17,3 mm)

Følgende er udgået: .43 / 11 mm (Grundet komplikationer med teknikken og manglende oversigt over kuglernes indhold, - findes disse kugler ikke længere i sortimentet).Vi leverer primært til baner, - køb dine kugler på din lokale bane

  • Kvalitet eller skrald, - du bestemmer!
  • Engrossalg til Paintballbaner!
  • Detailssalg til private spillere!
  • Indhent tilbud på paintball udstyr!
  • Spørg efter det du ikke ser!

Paintballspillet har udbredt sig stille og roligt i vores region siden midten af 80´erne, - spillet er morsomt og underholdene, - samt en af de hurtigst udviklede skydesporter.

Mentalt plejer du dine jagtinstinkter uden at skade nogen, - de bevægelige mål er dine venner og konkurrenter.

Paintballspillet er også egnet som firmasport og til teambuilding.

Spillerne kan leje sig ind på en bane, - købe egen udrustning her eller på banen og spille på privat område, - hvor de har fået lov til at spille.

Visse spillere udvikler en strategisk spillestil, - hvor de med et minimum af kugler skal nedlægge deres fjender og andre har udviklet en mere agressiv spillestil, - hvor der skal skydes i, stort set hele spillet.

Vi skelner hverken mellem høj eller lav og er tilsluttet alle fungerende spillesystemer.

Vi leverer alle typer af paintball-udstyr og det du ikke lige kan finde på vores hjemmeside, - ligger måske allerede i butikken, - eller også kan det skaffes fra de mange fabrikanter og paintballvarehuse som vi representerer her i Danmark og Sydsverige.

Vi leverer også udstyr til: Grønland, Island og Færøerne, - endvidere en række baltiske lande, - samt Uzbekistan, Irak og Afghanistan M.fl

På visse områder har vi selv udviklet en række varer og koncepter som du med fordel kan tage del i, - Bl.a kan man købe sponsorplads på kuglerne, - eller banen kan vælge at få deres eget logo eller slogan trykt på kuglerne. Har du særlige ønsker til skal- og fyldfaver eller mere komplekse ønsker til selve kuglen så klarer vi også det, - men giv os en chance, - bestil i god tid.

Bemærk at paintballs med logo eller slogan, til brug på udlejningsbaner, - hvor man med den særlige mærkning på selve skallen (banens; navn, slogan eller logo) kan lade deltagerne tage kuglerne med hjem og tilbage igen til banen, - er et beskyttet (patenteret) koncept gældende i hele EU, - særlig tilladelse indhentes via rettighedshaver og beskyttelse for hver enkelt bane er mulig.

Det godkendte sikkerhedsudstyr og våben der benyttes til spillet er fremstillet til forskellige formål, - Bl.a er der ikke meget af udstyret der er fremstillet til udlånsbrug, - så her i AG tester og guider vi dig igennem en stor jungle af udstyr, - der ser godt ud, - men langtfra vil være egnet i fremmede folks hænder, - endvidere er der en masse fedt udstyr som ikke kan dækkes ind af de normale garantinormer som vi har her i Europa, - reservedele til "legetøjsvåben" er f.eks et næsten ukendt begreb.

Vi har kugler så du kan spille hele året, - Polarkugler om vinteren og et bredt udvalg af kugler der klarer vores Nordeuropæiske skiftende klima. Vi tager kuglerne hjem i airconditioned containers, - det er dyrt, - men det er i virkligheden dyrere at lade være, - kugler der er hjemtaget i AC-containers vil have meget længere kapsellevetid og bedre vne til genopretning hvis kuglen skulle blive udsat for dårligeforhold under extern transport eller ude på banens lager.

Vi sælger paintballs til mange baner og klubber,  udskiftningen på lageret er hurtig, - vores kugler opbevares på neutralt lager (tidl mejeri) og ved butikken i en gammel viktualie med metertykke mure, - perfekte klimatiske forhold, - vores kugler er friske.

Tænk på at vi i vores Verdensdel, - selv på en sommerdag kan starte med +5° C tør luft der på få timer skifter til 22° C fugtig luft, - her er det vigtigt med kvalitetskugler som både tåler og hurtigt genopretter til den oprindelige facon (rund).

Når du køber kvalitetskugler hos os, - må du gerne klage, hvis du ikke er tilfreds med produktet, - ved evt reklamation skal vi bruge kopi af købskvittering eller oplysning om fakturanummer, - endvidere alla data stemplet på cartonen, købs tidspunkt. Reklamation af kvalitetskugler skal ske senest 3 dage efter modtagelsen, - opbevares kuglerne forkert hos modtager kan de ødelægges på kort tid (skiftende indeklima, kulde f.eks på basgædet af en bil), - er kuglerne opbevaret korrekt hos modtager kan de holde i op til 1 år. Reklamation af paintball-rester eller tilbudsvarer eller discountkugler modtager vi ikke.

Frostbites friske close-up

Når det gælder paintballudstyr, - er det vigtigt for os at bane-udstyret kan serviceres og at fabrikanten har en reservedels politik, - desværre er dette ikke normalt, - selvom det er logik for os der bor på denne side af kloden.

Når vi har paintballguns på tilbud til meget lave priser forholder det sig ofte sådan at varerne ikke længere er i produktion, - man kan skyde med dem til de bryder sammen, - det kan være mange 1000 skud, - men når sådan et farvevåben holder op med at fungere, - må man erhverve sig et nyt.

Visse af vores samarbejdspartnere har vi arbejdet sammen med siden midten af 70´erne, - flere af paintballudstyrs-producenterne har vi arbejdet sammen med siden midten af 80´erne.

Hovedparten af det udstyr vi sælger, - hjemkøbes direkte fra fabrikanten og forhandles af paintballbaner og butikker i hele Europa.

Velkommen til:

www.paintball.dk
Arms Gallery
Nybrogade 26,
1203 København K.

Se andre produkter fra samme mærke

AGS

Læs mere
 

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·