Søg
Avanceret søgning
 
16-09-2019 12:12:57

.68 Cal Frostbite Paintballs GI Winter

Frost paintballs er en sæsonvare, - den lagerføres ikke om sommeren, - ved export til Grønland, Island og nordligt liggende egne, - skal Frostbite paintballs altid bestilles i god tid, - lead-tid er 6 månder fra vi bestiller til kuglerne står her.

Giv os en chance og hjælp med FROST-beredskabet, - bestil i god tid.

Frostbite paintball winter formula GI Sportz Procaps

Vil man spille paintball i minusgrader er almindelige paintballs problematiske, - idet de opfører sig som frossent vand allerede ved +6-8° C (væsken udvider sig og strækker skallen).

1-Star, Dark Rec og Dark Blast er kugler som fabrikken tilpasser årstiden, - vinterized paintballs, - de kan godt genoprette når de har været udsat for klimaskift, - det er det der kendetegner en god kugle, - men de virker skidt i frostvejr ofte fordi de "pakker" for hårdt i piben fordi vædsken (PEG) udvider sig, - kuglens skal stretches og paintballgunnens pibe trækker sig sammen, - det bevirker ofte at midten af paintballkuglen skydes ud af skalkanten. Det er værst ved klimatiske forandringer - den slags der kan ske når kuglerne flyttes fra varmt lager, - kold bil, varmt rum på banen og så ud i kulden til spillerne, - det er mere end sel de bedste kugler vil bryde sig om. En god kugle vil måske ikke fungere på dagen, - men det GODE kugle kan tåle denne trafik et par gange før den dør og bliver ubrugelig.

Winter Paintballs GI Sportz Draxxus Procaps

Kugler til brug i kolde egne er ikke en ny opfindelse, - vi solgte Polar Ice i 90´erne og siden da har der været kugler som klarede kulde bedre end de almindelige paintballs. Det koster mere at fremstille disse kugler, men er funktionsduelige i lave temperaturer.

Nogle af de historiske vinterkugler, - var med frostvæske og dobbelt-tykke skaller. Sådan er det ikke idag, - produktet er blevet rafineret og forbedret fra år til år.

Frostbite isdessert

Vinter-iced kugler, - dem med den tykkere skal, har også en større egenspredning når det bliver koldt, - det skyldes også at piberne trækker sig sammen og at kuglerne udvider sig.

Der er stor forskel på en kugle som kan tåle dårlige forhold og så en kugle som rent faktisk er helt ligeglad med om du lader den stå i et bræddeskur eller en u-opvarmet container ude på banen, - det kan Dark Ice og GI Sportz Winter.

Tidligere vinterkugler har lidt under at deres farvestof var meget kraftigt eller at de fungerede dårligt når det igen blev varmere i vejret, - men fabrikanterne bliver jo klogere og de lytter til de problemer som banerne melder tilbage med, - den nye kugle er fremstillet til vinterbrug, - kan bruges i hård frost.

Paintball carton


Frostkuglerne tåler dårlig transport, dårlig opbevaring og extremt lave temperaturer når der skydes.

20 Frost paintballs

Både rec og scenariospillerne har været glade for frostkuglerne og vi håber også at baner og klubber vil falde til og forlænge sæsonen, - det er sjovt at spille paintball om vinteren og det kan lade sig gøre når kuglerne fungerer.

Andre typer vinterpaintballs, - som f.eks vores egne Rec og Blast er med en lidt tykkere skal i stand til at klare og genoprette ved opbevaring i lav tempratur, - men der er et punkt, - hvor kuglernes evne til funktion og genopretning ændrer sig drastisk, - kuglerne bliver skøre og knækker let i våbene.

Frostkuglerne kan også bruges når vejret skifter til foråret. I modsætning til tidligere har man holdt igen med is-tappe-grafik og andre ting der kunne signalere at kuglerne var gamle, - når banen finder dem frem på en maj-dag. Der vil kuglerne også fungere fint, - så muligheden for fejlkøb er meget lille.

Frostbite on the rocks

Uændret funktion ned til -20° celsius

Ny Hard-Core Winter Formula Paintballs!

Frostbite paintball winter formula GI Sportz Procaps

  • Første rigtige vinter paintballkugle, - specielt udviklet til transport og brug i kolde egne og årtstider.
  • Bruges af både paintballbaner og klubhold i lave temperaturer.
  • Vær opmærksom på at kapsel-levetiden reduceres når kuglen opbevares varmt.
  • Tetstet i Montreal i vinters i ned til minus 15° Celsius, - produktet er færdigudvilklet og klart til salg!
  • Testet i København, - frysehus -20° kuglerne viste fantastisk funktion, - desværre var vi (spillerne), - en flok Bambi´er på glatis, - men kuglerne... nam-nam det funker.
  • Canadierne der mener at have opfundet: Is-fiskeri, sne-biler og is-hockey, - mener at have fundet frem til en paintballkugle der gør is-paintball mulig i større omfang ned tidligere.
Frostkuglernes karateristik gør det muligt for os nordboere at strække sæsonen et par måneder i begge ender, - og vi ved at vores kunder i Norge, på Island og færøerne samt i Grønland også vil have mulighed for at spille, - om ikke året rundt, - så med minimum af chance for at kuglerne bliver kuldeskadet under transporten. Eller at kuglerne er årsag til at arrangementet går i splat.

Paintballs til vinterbrug er naturligvis i første omgang tetstet på laboratorier og herefter under kunstige klimatiske forhold, - men da kuglen var klar i slutningen af vinteren 2006, - fik man den også gennemtetstet i Canada´s rigtigt kedelige, tørre og kolde vejr, - nord for civilisationen.Winter Paintballs GI Sportz Draxxus Procaps

Frostkuglernes kuglefyld har også vist sig at reagere langt bedre med den nye skal, - der er super-glat, - dette giver lavere friktion, - både i almindelige udlejningsloadere og i de fine lydaktiverede loadere som scenarie og sportspillerne benytter sig af, - DVS oplevelsen af paintball er ikke kun blevet mere X-trem, - den er også blevet koldere og mere pålidelig i flowet i loaderen.Friske Frostpaintball´s hver sæson, - kuglernes kapsellevetid er kortere end for alimindelige paintballs, - derfor lagerer vi ikke kuglerne over sommeren, - idet kugler lavet det ene efterår, - helt enkelt ikke vil være lige så gode på en vinterdag 14 måneder senere. Frost paintballs skal skydes af sæsonvis:

Frostbites friske close-upPæn kugle, - de lyse pletter er ikke "dimples" men genskin af blitz, - fra kugle til kugle.

Herlig i knækket, - kraftig fyld med god substans:

Frostbite klemt snasket

Frostbite isdesert 2
Paintball som is-desert, - en bitter oplevelse, men det glider ned...

Sid ikke der... kom ud i kulden og skyd!

Vi sørger for et lille lager af vinterkugler og har som regel varen i butikken om vinteren om sommeren er kuglerne fine som "busk-ryddere" for milsim- og scenariospillerne, - men banerne skal tænke langsigtet i vinterberedskabet.

Varenr: GI Winter

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  - vi leverer dag til dag med GLS - forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  · Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·   Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-   ·   Hardball   ·   Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  · Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto   ·   Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·