Søg
Avanceret søgning
 
22-10-2017 06:20:56

Vores www

Dette er Arms Gallery´s WWW, - men du må gerne kigge på vores sider...

  1. Mange varer mangler et lille oversigtsbillede i oversigten, - dette er det område vi arbejder på i øjeblikket. (Der er dog billeder af varerne, når man klikker ind på dem).
  2. Alle varer der allerede er præsenteret, - gennemgåes for rettelser i øjeblikket, - bedre og mere detaljerede fotos på vej.
  3. Overflødige varer og billeder slettes, - derfor kan man opleve at der bliver flyttet rundt på tingene.
  4. Blandt mange andre ting, - finpudser vi også vores bestillingsseddel, - er der noget du ønsker at vide mere om eller at bestille, - så send venligst en e-mail: mail@armsgallery.dk

Vi arbejder på siden dagligt, - for at gøre den lidt bedre, end dårligt fjernsyn, - slutmålet er at den bliver; lærerig, hurtig, nem og interesant...

Den tid vi tidligere brugte på at lave vores tykke kataloger, - bruges i dag på vores Internet.

Det er vores mål, at være en butik i virkligheden, - derfor vil vores WWW bære præg af menneskelighed. Mange af vores varer, er enere og i flere af vores varegrupper er vareudskiftningen stor og hurtig, - mange af de varer vi lagerfører er uegnede til handel på internettet (18 års aldersgrænse, våbentilladelse, vigtige instrukser o.m.a).

Vores WWW afspejler ikke vores nuværende varelager, - man kan derfor risikere visse midlertidigt udsolgte varer. Omvendt har vi bunker af ting, der aldrig finder vej til WWW, - er du på jagt efter noget specielt, - så drop os en mail.

Vi får mange nyheder, året rundt i alle varegrupper (nærmest dagligt). Når vi ikke er optaget af kunde-ekspeditioner bliver der tid til at bygge på vores internetkatalog, - der med tiden vil rumme mange 1000´er af varer og informationssider.

Enhver form for konkurrence på; vareudvalg, service og priser er på forhånd udelukket, - men er du til internet discountløsninger, - så send os en e-mail så skal vi gerne give et særdeles skrabet og servicefrit bud på din opgave.

Sådan som internettet er opbygget på nuværende tidspunkt, vil det være meget svært for vores internetkunder, at overskue og navigere rundt i et site, der kunne omfatte vores totale vareudvalg, - der totalt omfatter over 100.000 varenumre, - så vær rar at spørge efter det du ikke lige ser.

Vi er ikk´ internetnørder, - så vi bruger gerne (og allerhelst) tiden med vores kunder, - her i butikken...

Arms Gallery har siden 1996 haft egen e-mailadresse og været søgbar på internettet.

Velkommen på:

MVH

Personalet, - Arms Gallery

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Ny lov om Peberspray i private hjem · Kan købes i Hunters House, H. C. Ørstedsvej 7B, Frederiksberg · Arms Gallery har ikke-irreterende farvemarkeringsspray · Pebersprays må kun haves i eget hjem · Opbevares uden for rækkevidde af børn · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,- · Ny lov om knive med mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,- · Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · Luftpistoler · Luftrifler ·