Søg
Avanceret søgning.
29-03-2015 18:57:52

Paintball i Arms Gallery

Vi arbejder så vidt muligt direkte med vores fabrikanter herunder. I nogle tilfælde kender vi de mennesker der står ved maskinerne og i udviklingslinjen og har således meget kort kontakt fra jeres feedback til os som vi bringer videre i systemet.

www.paintball.dk oversigtsbillede for producenter
 • Manic Paintball er vores distributionspartner, - vi sælger alt, - hvad de har her i Norden, - samlet set har vi over 100 års knowhow, - når vi slår hovedet sammen med; Stephen, Adrian, Scott, Glenn og Dougie. Stephen er oprindeligt dn filur der trak paintball ind hos Umarex og sidenhen skabte sit firma, - som vi har handlet med ubrudt siden 1987.
 • GI Milsim er fra 2010, - men er en udløber af Diablo Paintball, - som sidenhen også har heddet; DraXxus, Procaps og nu også hedder både; GI MilSim og GI Sportz.
 • DarksSports er den Europæiske distribution af Procaps (GI) paintalls.
 • Valken er en art Ghost-Retro af folk bag tidligere NPS (National Paintball Supply), - det er ligeledes folk som ved, hvad det drejer sig om og forstår at trykke på de rette knapper for at få f.eks fornuftig beklædning og paintball tilbehør ud til kunderne.
 • V-Force er et selskab under GI, - der laves først og fremest masker. Der er en militær sektion der hedder AirTechIndustries og en god portion knowhow hentet fra motocross og ishockey.
 • FogBuster er en lille fabrik som har fundet på en antidugbehandling som virker ret godt på maskeglas, - de er med som en selvfølge, - vi distribuerer dette serviet-system som også bruges til andet beskryttelsesudstyr og sikkerhedsbriller, - fungerer også til motorcykel-hjelm-glas.
 • Spyder har lavet paintballmarkører siden cirka 1993 - først kopier af andres og sidenhen en god portion egenudvikling, - da Richmond fra GI er fritstillet fra Procaps i en periode i årene 2007-2009 og ikke må lave noget med .68 cal paintball kan han alligevel ikke nære sig og laver .50 cal paintball som et sideben til det han har levet af siden slutningen af 80´erne. Spyder er hurtige til at følge trop og succesen med .50 cal bliver større end Spyders eget projekt med .43 caliber. I mange år ville vi ikke vide af Spyders våben, - Bl.a fordi man ikke kunne købe så meget som en skrue eller o-ring reservedel (¨køb en ny¨ er for amerikansk i Europa), - så der var f'ørst drive i Spyder herovre da det blev muligt at købe alle reservedele. Vi sælger en del Opus A i caliber .50 de er simple og velfungerende.
 • Tiberius laver paintballguns som ligner lidt mere, - det vi er vant til, - når vi taler pistoler og rifler. Høj funktionsgrad, god kvalitet.
 • Sup´air´ball er det oprindelige bane-koncept som blev sat i brug ved store turneringer, - i starten var der 2 konkurrerende formater Hyper-Ball (dræn-rør) som kunne bygges op til udfordrenede baner, - men hvor drænrørene fylder et par lastbilfulde, - kunne en STOR sup´air´bane pakkes ned på et par paller. De første Sup´air´baner var af faldskærmsstof og var linket sammen med rør man kunne lyne sammen og have en blæser til at puste hele banen op, - spillerne fandt dog ud af at kvæle luften så banen faldt samme og der var derfor brug for et bedre system, - kraftigere materialer som ikke rådner når det står på Jorden og store op-pustelige pontoner, - som blæses op individuelt. Produktionen styres i frankrig, - fabrikkerne ligger i Nordafrika, - hvor man har god erfaring på området for at bygge gummibåde og store bøjer. Sup´air´ball er det original i oppustlige baner. Know-how og ekspertise er vigtigt ved produktion og vores kunders køb af disse baner. Netop her er der stor fare for at spare sig fattig og begå fejlkøb af underlødigt og underdimensioneret materiel.
 • X air Tactical Systems er udvikling af luftsyetmer og regulatorer under GI, - flasker og reuglatorer sælges typisk under andre navne, - men send en tanke for funktionalitet og lave priser til disse mennesker.
 • Tippmann Sports, - dem har vi handlet direkte med siden 1991og har modtaget undervisning af de mennesker som sidder ved samlebåndene og deres tech-support, - varesortimentet er ikke kæmpestort, - men alligevel er det muligt at bygge et godt program ud fra Tippmanns varehylder og mange ting som andre har i paintball idag, - var Tippmann først med. Tippmann er først og fremmest dygtige til udlånsudstyr, - men der er andre guldkort som havner under juletræet hos paintballspillere Jorden rundt. Tippmann og GI har valgt at fusionere, - det hjalp med til at vi idag kan udnytte pladsen i vores vareleverancer bedre - når paintball udstyr kan føles ad på samme paller. Skulle vi sortere i vores eget udbud, af paintball udstyr, - så er det Tippmann og GI der står tilbage. Alle kan begå fejl, - men Tippman kan rette dem, - det er der desværre ikke ret mange der kan i paintball.
Vi sælger også:
 • Dye, - vi har handlet direkte med menneske bag selskabet siden 1991
 • Ninja Paintball
 • APP Allen Paintball Products
 • JT
 • AGS
 • Guns and hoses

PUBLICER

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·