Søg
Avanceret søgning
 
11-10-2023 13:28:55

Diana 34 EMS black (Panther) 4,5 mm

Kraftig tyskproduceret knækløbs-luftriffel, - et klassisk gevær i moderne aftapning, udstyret med fiberoptiske sigtemidler, med mulighed for montering af kikkert.

Diana 34 EMS Black Panther knækløbs luftriffel
Diana 34 EMS Panther, hvor EMS står for "Easy Modular System" og og Panther er farven "sort" - her byder Dianas teknikere på hidtil usete muligheder og fleksibilitet, ved brug af moderne materialer. Ud over den nye mørkegrønne farve, - kan man også mærke, at det syntetiske skæfte er noget mere robust end normale plastskæfter. Mekanisk kan man f.eks udskifte riflens fjeder til et N_TEC gas-ram-system, som er standard på andre af Dianas luftrifler. (N_Tec er ikke lagervare, - men vi bestiller det gerne hjem fra fabrikken).

Skæftet er både vedligeholdelsesfrit, med et pistolgreb og med en stødabsorberende kolbekappe i gummi. Som standard er der fiberoptisk TruGlo sigte og på oversiden er en 11 mm montageskinne til montering af sigte. EMS-serien skal mindre forstås som en ny luftriffel og mere som en ny platform til klassisk mekanik, grundskonstruktionen er Diana 35 anno 1953, med et hav af forbedringer og moderniseringer.

Diana 34 EMS Black Panther knækløbs luftriffel
Diana 34 EMS er udstyret med TRU´GLO fiberoptiske sigtemidler på et korn-og-kærvsigte, - 2 grønne stave bagest og en tydelig rød forrest. Bageste sigte kan justeres højde- og sideværts. Bageste sigteplade udgør kærven, - denne kan udskiftes med en neutral plade uden huller til de fiberoptiske stave. Vælger man at montere kikkert på sin Diana 34, - kan man tage de faste sigtemidler af og gemme dem væk.

Diana 34 EMS Black Panther knækløbs luftriffel
Riflens forreste sigte har en rød fiberstav som indsamler lys, der transmiteres til stavens sigtigekorn, som er en lysende plet. Forrest på riflen er der et 1/2-UNF lyddæmpergevind skjult under en gevindbeskytter. Aftagelige lyddæmper kræver en særlig tilladelse, - lyddæmperattrapper er ikke omfattet af lovgivningen. For nogen vil en sådan forlængelse måske ikke ændre lyden noget særligt, men den ville være god at holde på og den ekstra længde ville kunne gøre det endnu lettere, at lade riflen.

Mange moderne luftrifler har fået et stykke kikkerskinne klappet oven på, - men på Diana 34 er sporet sigtekikkerten fræset ind i stålet - der er fræst 3 huller ned i cylinderen sådan at gode kikkertringe med indbygget kikkerstop får godt fat i riflen. Dette sikrer at kikkertens montageringe ikke flytter sig i skinnen. I kassen medfølger et par aflange klistermærker som kan benyttes til at dække de huller i skinne, som man ikke benytter. Der er tænkt over selv små detaljer.

Diana 34 EMS Black Panther knækløbs luftriffel
Dianas logo og riflens serienummer er stemplet i pibens venstre side

Det todelte spændegreb styres af ​​en plastindsats der sikrer at energien trykker stemplet lige baglæns, - Diana 34 er noget lettere at spænde end ældre model 34-35-36, - et fremskridt, der giver er en mærkbart forbedret spændeproces - geværet kan lades og affyres hurtigere.

EMS-serien skal mindre forstås som en ny luftriffel og mere som en ny platform. Kunden kan nu selv foretage ændringer på sit gevær efter købet. Geværet skyder fint som det er ud af æsken, - man behøver ikke gøre andet end at skyde, - men man kan trimme, pille og tune som man lyster.

 • Forbedret spændemekanisme.
 • Justerbar pibe.
 • Diana N.TEC T06 to-trins - justerbart aftræk.
 • Kompatibel med N_TEC gasfjeder (Ej lagervare, men vi kan bestille det hjem fra fabrikken).

Diana 34 ems black set fra siden

Riflen leveres med et godt og ensartet N_TEC 06 aftræk, - som er i godt trim. Det er justérbart på 3 stilleskruer - her kan man justere:

 • Det bløde aftræks vandring
 • Aftrækspunktet (let-off)
 • Aftræksvægten

Eller... man kan finde sig i, at det faktisk er indstillet rigtigt fint, af Dianas teknikere.

Diana 34 EMS Black Panther knækløbs luftriffel
Vi har set rigtigt mange syntetiske riffelskæfter igennem årene, - her har Diana ikke bare revet gammelt fiskenet op af havet og omstøbt det til en kæp på et stykke mekanik, - skæftet er et af de bedste skæfter vi har set på et mekanisk luftgevær. Det er massivt, en smule tungt i forhold til decideret plastskæfter, lidt som træ, bare en smule tungere og rigtigt rart at holde på. 

Tekniske data:

 

 • Kaliber: 4,5 mm / .177
 • Enkelskuds knækløbsgevær med riflet pibe
 • Fjederkraft
 • Totallængde: 117 cm
 • Pibelængde: 50 cm
 • Ambidextrous skæfte, virker lige godt til højre- som venstrehåndede skytter
 • Vægt 3,4 kg (Voksengevær)N´TEC06 aftrækker, som kan justeres
 • Justérbart korn-kærv-sigte
 • Fræset kikkertskinne med 3 huller til kikkertstop
 • Sikrer automatisk (hurtig afsikring, med tommelfingeren)
 • Udgangshastighed 270 m/sek (Fabriksoplysning)  (267 m/sek målt med almindelige blyhagl)
 • Energi: Fabriksoplyst ca 18-20 Joule (målt i butikken til lige knapt 18 J)

Diana 34 EMS Black Panther knækløbs luftriffel

Diana 34 EMS Black Panther knækløbs luftriffel
Samme riffel på alle billederne, - den sorte farve i dagslys, - suger lyset til sig og bliver mange nuancer af grå (Diana 34 EMS findes også i en Jubilæumsudgave i OD (Oliven grøn)). Thumbholeskæfterne er ofte svære at bruge for personer der har store hænder, - men her kan både den mindre og større hånd benytte samme skæfte. Man har et godt "pistolgreb" og holder godt fast på denne Diana.

Geværet kan frit erhverves af alle over 18 år. Denne typeluftvåben er uden tilladelse.
Den skal ikke opbevares i våbenskab.


Minimum 18 år

Varenr: Diana 34 ENS Black
Pris: 2.590,-  +

Se andre produkter fra samme mærke

Diana

Læs mere
 

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·