Søg
Avanceret søgning.
15-01-2015 13:40:12

om ASG

Action Sport Games er en af verdens førende i branchen for kopier af skydevåben og tilbehør bl.a -trim og tun til softairguns, luftgeværer, Co2våben og modelvåben til dekoration.

Firmaet er dansk og er en art sammentrækning af et par aktører som ville får softair til at vokse, - også gerne ud over landets grænser.

ASG er startet i en storm og allerede fra start begynder man at lægge billet ind på samarbejdsaftaler med originale producenter. ASG fungere således som producent og bindeled imellem fabrikker og butikker og ASG´s varer og services kendes langt uden for landets grænser.

Ud over at være producent og svinge pisken over andre fabrikanter, er ASG nu også fabrikant med produktion i Danmark. Kan man ikke få det godt nok andre steder, - må man jo selv få armene fra kroppen, - det har ledt til flere fine varer.

Action Sport Games softairlogo

Der er foregået nogle ganske få dumheder, - men disse opvejes i 1000-fold af alle de gode tiltag som ASG har bragt til torvs for softair og udøvere af softair, - kan takke ASG for meget.

Drengene bag ASG har formået at udvikle både stort og småt. Der er taget en række myndighedskampe omkring softair og modelvåben tilbehør, - som vi er taknemmelige for ikke at have skullet udkæmpe alene.

For at dæmme op for en kedelig udvikling i branchen, - har ASG også taget en række originale fabrikanters interesser under sin kappe, - imod en lille del af varens pris, - kan man få lov at bruge de originale producenters logoer og dimensioner, - samt nyde godt af fabrikanternes input og kvalitetskrav.

PUBLICER
Varenr: om ASG

Se andre produkter af samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·