Søg
Avanceret søgning
 
24-04-2018 11:47:57

om ASG

Action Sport Games er en af verdens førende i branchen for kopier af skydevåben og tilbehør bl.a -trim og tun til softairguns, luftgeværer, Co2våben og modelvåben til dekoration.

 

Firmaet er dansk og er en art sammentrækning af et par aktører som ville få softair til at vokse, - også gerne ud over landets grænser.

 

ASG er startet i en storm og allerede fra start begynder man at lægge billet ind på samarbejdsaftaler med originale producenter. ASG fungere således som producent og bindeled imellem fabrikker og butikker og ASG´s varer og services kendes langt uden for landets grænser.

 

Ud over at være producent og svinge pisken over andre fabrikanter, er ASG nu også fabrikant med produktion i Danmark. Kan man ikke få det godt nok andre steder, - må man jo selv få armene fra kroppen, - det har ledt til flere fine varer.

 

Action Sport Games softairlogo

 

Der er foregået nogle ganske få dumheder, - men disse opvejes i 1000-fold af alle de gode tiltag som ASG har bragt til torvs for softair og udøvere af softair, - kan takke ASG for meget.

 

Drengene bag ASG har formået at udvikle både stort og småt. Der er taget en række myndighedskampe omkring softair og modelvåben tilbehør, - som vi er taknemmelige for ikke at have skullet udkæmpe alene.

 

For at dæmme op for en kedelig udvikling i branchen, - har ASG også taget en række originale fabrikanters interesser under sin kappe, - imod en lille del af varens pris, - kan man få lov at bruge de originale producenters logoer og dimensioner, - samt nyde godt af fabrikanternes input og kvalitetskrav.

Varenr: om ASG

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Ny lov om Peberspray i private hjem · Kan købes i Hunters House, H. C. Ørstedsvej 7B, Frederiksberg · Arms Gallery har ikke-irreterende farvemarkeringsspray · Pebersprays må kun haves i eget hjem · Opbevares uden for rækkevidde af børn · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,- · Ny lov om knive med mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,- · Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · Luftpistoler · Luftrifler ·