Søg
Avanceret søgning
 
22-01-2020 14:30:53

SIG P210-6 Neuhausen pistol, - udgået

Sig P210 "Neuhausen" er en Schweizisk militær/politi-pistol som bruges af Bl.a. det danske forsvar.

Udgået, - kommer ikke tilbage, laves ikke mere. Denne model er ikke længere i produktion, - normalt ville vi blot fjerne varen når sidtse eksemplar er solgt, - men denne lader vi ligge af historiske årsager, - så kan man se den og være klar over, - at der var engang, - hvor man kunne købe sådan Neuhausen som model/softairgun, - måske dukker der en op på et loppemarked en dag.
Meget naturtro model af Neuhausen-pistolen.


Pistolen leveres i en plast-kuffert som ses herover.


Kufferten har vaflet babse-skum indvendigt så indholdet er godt beskyttet, kufferten åbnes og lukkes med 2 skydelukninger.


Der er mange realistiske detaljer på denne model, her ses SIG og 9 Para Logo og et serienummer.


Nærbillede af flere logoer SIG P210 som pistolen kaldes i det meste af verden, Neuhausen bruges næsten kun i; Tyskland, Schweiz og Danmark.


Der medfølger en lille pose kugler en umbraco nøgle og en rensestok (kuglerne er ikke god kvalitet så køb heller nye).Ladegreb som vist herover er let og der er riller på slæden der gør at fingrene ikke glider af.


Her ses pistolen ladt og afsikret, hanen går ned når den er spændt.


Man kan afspænde pistolen ved at holde igen på hanen og tage et aftræk og langsomt løfte hanen på plads, denne realistiske mekanisme er et sjældent syn i hardballpistoler.


Magasinudløseren sidder i bunden af pistolen og udløses ved at skubbe den bagud.
Pistolen har et slædestop ligesom den skarpe udgave (slæden bliver tilbage når den er tom).


Pistolen produceres ikke længere, - de sidste modeller vi har fået fat i - leveres med et extramagasin.

Slædestoppets knap får slæde til at køre frem - den sidder lidt foran sikringen og kan let udløses også med en hånd næsten uden at vinkle pistolen.
Sikringen vises herover, den vippes meget let ned på F (afsikret) og op S (sikret).


Bunden af pistolgrebet. Pistolen har en ring på siden af grebet til en fangsnor som Bl.a mange betjente sætter fast i deres bælte så man ikke kommer til at miste sin pistol og andre har svært ved at tage den.Ventilen man kan se er i magasinet som man påfylder med airsoft gas. Der er vigtigt at pistolen bliver renset, smurt og at magasinet tømmes for kugler og fyldes op med gas, - når den sal lægges væk.

Tekniske Data:

 • Gasdreven mekanisme med blowback (GBB)
 • Udgangshastighed: 85-95 m/sek
 • Vægt: 686 gr.
 • Materiale: metal/plastik
 • Højde: 13,5 cm.
 • Bredde: 3 cm.
 • Længde:21 cm.
 • Magasinkapacitet: ca. 12 kugler

Kuffert:

 • Syntetisk, simpel plastkuffert med vaffel/babseskum
 • Højde: 21,5 cm.
 • Længde: 29,5 cm.
 • Bredde: 6 cm.
 • Vægt: 485 gr.

Liebhaver- / samlerpistol fra Japanske Marushin. Det er en historisk interesant model, - skal du skyde med softairguns, - er der mange andre pistoler at vælge. Vil du have en model af dit tjenestevåben er dette, en af meget få tilgængelige modeller af Neuhausen P210-6.

De sidste sælges med 1 extra magasin, så længe lager haves. I modæstning til originalen fra Schweitz er denne japanske softairmodel mest egnet til DEKO, - men den kan altså skyde.

Udgået, - kommer ikke tilbage, laves ikke mere. Denne model er ikke længere i produktion, - normalt ville vi blot fjerne varen når sidtse eksemplar er solgt, - men denne lader vi ligge af historiske årsager, - så kan man se den og være klar over, - at der var engang, - hvor man kunne købe sådan Neuhausen som model/softairgun, - måske dukker der en op på et loppemarked en dag.

Pistolen er ikke længere i produktion, - ingen indikationer på at de kommer igen.


Minimum 18 år

Varenr: Neuhausen SIG P210-6

Velkommen til Arms Gallery´s nye web-katalog  ·  vi leverer dag til dag med GLS  ·  forudbestilte varer kan hentes i eller foran butikken (click-n-collect)  ·  Hold afstand  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  GI Sportz Paintball  ·  Nite Core lygter  ·  Enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-   ·   Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Empire Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 299,-  ·  Børnebuegrej  ·   Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·   Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern   ·   Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  ·  Camouflage net i metermål  ·  Warrior Assault Systems  ·  Airsoft Specialist  ·  Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag------*, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner   ·   Softair   ·   Lygter   ·   Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr   ·   Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug   ·   Overskudsvarer   ·   Sværd   ·   Sabler   ·   Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr   ·   Håndjern   ·   Værksted   ·   Våbenolie, fedt og andre plejemidler   ·   Økser   ·   Leatherman Tools   ·   Heckler & Koch Softair   ·   Knive   ·   Colt   ·   Ruger   ·   Walther   ·   Smith & Wesson   ·   Swissarms   ·   JT paintball   ·   NiteCore   ·   Peberspray imod særlig våbentilladelse  ·  Elite Force  ·