Søg
Avanceret søgning
 
19-10-2016 16:54:04

EKA Swingblade

Jagtkniv med 2 blade, - let at skifte mellem dolk og bugåbner uden spids.


Kniv med 2 skær, vist herover med alm. blad


Bugåbnerfunktion, - knivsblad med blunt spids, - som sikrer at man ikke stikker hul på sin pegefinger eller, - dyrets bløddele. Herover blad uden spids og krogformet, formen gør at den er perfekt til at skære bl.andet reb, da det ikke glider af bladet som på en alm.kniv.


Bladet låser når den er udfoldet - for at skifte blad skal man trykke på siden af kniven.


Kniven låser ikke i den viste position, billedet illustrerer at knivbladene sidder sammen hvilket gør den ekstra solid.


Der medfølger et slidstærkt hylster til at sætte i bæltet, lukkes med velcro.



Praktisk jagtkniv fra svenske EKA, - vi har prøvet kopierne, - selvom ideen er den samme, - så er holdbar og stålkvalitet langt ude i skoven, - så for denne type vare, - køb den originale.

Der er tale om et langt stålblad, - med hæfte på midten, - således at man mned en bladlås kan vælge om man skal bruge den ene eller anden ende af klingen. Det blad der ikke er i brug er beskyttet af rillen i skæftet, - minder om funktionen for en foldekniv.

Man skifter let mellem bugåbner og knivklinge, - eet skæfte til 2 blade.

Kniven fabrikeres med skæfte i sort eller orange hårdt gummi, - de sorte solgte vi når vi var løbet tør for orange, - så det er tydeligt at kunderne vælger orange, - vi følger trop og lagerfører idag kun den orange model, - den er også nemmere at finde når man brækker sit vildt.

Tekniske data:
  • Længde: 20-21 cm. (er længst med alm. blad ude)
  • Vægt: 135 gram.
  • Bredde: 3,1 cm.
  • Knivryg: 0,3 cm.
Spar
41%

Varenr: HE 240211
Før: 999,-  Nu: 589,-  +

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår, få tilbage ·