Søg
Avanceret søgning
 
20-12-2018 19:16:09

EKA Swingblade

Jagtkniv med 2 blade, - let at skifte mellem dolk og bugåbner uden spids.Kniv med 2 skær, vist herover med alm. blad

 


Bugåbnerfunktion, - knivsblad med blunt spids, - som sikrer at man ikke stikker hul på sin pegefinger eller, - dyrets bløddele. Herover blad uden spids og krogformet, formen gør at den er perfekt til at skære bl.andet reb, da det ikke glider af bladet som på en alm.kniv.Bladet låser når den er udfoldet - for at skifte blad skal man trykke på siden af kniven.Kniven låser ikke i den viste position, billedet illustrerer at knivbladene sidder sammen hvilket gør den ekstra solid.


Der medfølger et slidstærkt hylster til at sætte i bæltet, lukkes med velcro.Praktisk jagtkniv fra svenske EKA, - vi har prøvet kopierne, - selvom ideen er den samme, - så er holdbar og stålkvalitet langt ude i skoven, - så for denne type vare, - køb den originale.

 

Der er tale om et langt stålblad, - med hæfte på midten, - således at man mned en bladlås kan vælge om man skal bruge den ene eller anden ende af klingen. Det blad der ikke er i brug er beskyttet af rillen i skæftet, - minder om funktionen for en foldekniv.

 

Man skifter let mellem bugåbner og knivklinge, - eet skæfte til 2 blade.

 

Kniven fabrikeres med skæfte i sort eller orange hårdt gummi, - de sorte solgte vi når vi var løbet tør for orange, - så det er tydeligt at kunderne vælger orange, - vi følger trop og lagerfører idag kun den orange model, - den er også nemmere at finde når man brækker sit vildt.

Tekniske data:

  • Længde: 20-21 cm. (er længst med alm. blad ude)
  • Vægt: 135 gram.
  • Bredde: 3,1 cm.
  • Knivryg: 0,3 cm.
EKA Swingblade
Varenummer: Varebeskrivelse, farve: Normalpris: Pris:
HER BK EKA Swingblade, Sort 999,-
HER GN EKA Swingblade, Grøn 999,-
HER OE EKA Swingblade, ORANGE 999,-
Spar
41%

Varenr: HE 240211

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Ny lov om Peberspray i private hjem · Kan købes i Hunters House, H. C. Ørstedsvej 7B, Frederiksberg · Arms Gallery har ikke-irreterende farvemarkeringsspray · Pebersprays må kun haves i eget hjem · Opbevares uden for rækkevidde af børn · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,- · Ny lov om knive med mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,- · Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · Luftpistoler · Luftrifler ·