Søg
Avanceret søgning
 
17-11-2014 16:30:34

6" inch Dan Wesson revolver


Den midterste revolver er Dan Wesson 6 inch.
Denne revolver er drevet af en 12 grams co2 kapsel der indsættes i skæftet og skyder ca. 70 skud på 1 kapsel, den har alle de funktioner en almindelig revolver har, tromlen kører rundt ved aftræk og man kan tage de seks patroner ud af tromlen ved at støde med extractoren.
Revolveren har double-action, - den kan affyres både ved at trykke hårdt på aftrækkeren, - eller hanen spændes så aftrækket bliver let.

Bageste sigtemiddel kan justeres i højde- og sideled.

I forhold til andre soft-air-guns er Dan Wesson revolveren meget kraftig og med sin lille "magasin kapacitet" er den måske mere egnet som back-up end som hovedvåben. Og denne revolver er i høj grad mere egnet til sjov målskydning efter; skive, dåser eller smølfer (for øvede), - underholdnings værdien som far-og-søn-våben er på højde med at have en normal gammeldags luftpistol og vi anbefaler gerne denne revolver til familieskydning, - når blot den yngste skytte kan gribe om det kraftige skæfte.

Revolveren er lavet af metal, dog er håndtaget af ABS plast, der medfølger også en jetloader hvor man kan indsætte 6 patroner og derved genlade revolveren hurtigt.

Der medfølger også en weaver-skinne, hvorpå man kan montere optisk sigte ovenpå revolveren, - skinnen monteres ved at afmontere bageste sigte, - dette foregår med almindeligt håndværktøj og bageste sigtemiddel kan sættes på plads, - sådan at man både har skinne og fast sigtemiddel på.

Dan Wesson revolveren har eget fortløbende serienummer.Revolver kit:
 • 6" Dan Wesson revolver
 • 1 stk. jetloader med 6 patroner
 • 1 stk. rail til montering af optisk sigtemiddel
 • 100 bb's i smart dispenser
 • 10 stk 12 grams Co2-patroner
 • 1 pose med 1700 vandopløselige 6 mm BB miljø ECO kugler
Sætpris: 1.395,00

Tilbehør:
 • Ekstra Co2 kapsler 1 stk.10 kr. 10 stk. 90 kr. 25 stk 180 kr. 100 stk. 595 kr.
 • Jetloader med 6 patroner 129 kr.
 • Ekstra patroner 1 stk. 20 kr. 6 stk. 90 kr. 25 stk. 299 kr. (Varenr ASG#16549)
 • Optiske sigtemidler fra 399 kr.
 • Revolver kuffert i alu med babseskum Str ; 15 x 30 x 40 passer til revolver og tilbehør.
 • Der kommer 3 forskellige hylstervarianter; lårhylster, sidehylster og skulderhylster.

Dan wesson revolver 8 inch med pistol kikkert
Ovnf er 8 tommer udgaven.

Dan Wesson med pistolkikkertsigte til 995 kr. og montageringe til 199 kr. Bemærk at pistolscopes er indrettet til at man kigger igennem med armen strakt ud fra kroppen, - hvis man monterer et normalt kikkertsigte på revolvere og pistoler er man nødt til at have øjet 6-8 cm fra okularet (kikkertens kig-hul).

Vi har en del forskellige større og åbne rødpunktsigter som er egnede til revolveren, - Bl.a rødpunktsigterne har priser fra 399,- og man kan få noget der er lækkert for omkring 900,- (og op til 7.700,-)

Ovnf. er 8 tommer udgaven.

Vi har mange forskellige slags rødpunktsigter, - generelt er det sådan at man vil bruge et lidt større sigte til en pistol eller revolver, - end man ville bruge på en riffel, - 30-40 mm er fint til revolveren, - der findes både åbne og lukkede typer, - et lille sigte som virker fornuftigt, - hvsi det ikke må være så dominerende , som vi har vist det her er Walthers Nano-sight, - det ser ret blæret ud og funktionen sammen med revolveren er rigtigt fin, - men det er et sigte til cirka 1.295,-
Kendte problemer, - det med småt:
Det lange løb kan blive en smule løst, det har dog ingen betydning medmindre man skyder i bevægelse eller på anden måde bruger revolveren forkert. Hvis ikke man holder Co2 kapslen fast ved udskiftning kan den gå skævt i og sive ud. Ved isættelse af Co2-kapsel skal man være forsigtig at lægge patronen rigtigt an til piercing-pin før man skruer kapslen fast, - pakningen ved pierceren kan blive skubbet af, - hvis man ikke er opmærksom ved skift af kapsel. Revolveren er kraftigere end normale soft-air-guns, - det sikkerhedsudstyr som kan være fundet egnet til normale soft-air-guns kan være for svagt til dette våben. Udstøderpinden til extractoren er sat i med Venstregevind, - et lille antal revolvere er set med løs extractorpind, - den skrues på / strammes ved at skrue pinden i tromlen "links" DVS venstre-gevind der strammes når man drejer mod uret.Dan Wesson Jet loader funktions foto
Her ses jetloaderen som holder fast i patronerne der bliver skudt ud ved fjederkraft, - ned i tromlen når den går i bund.

Nogle vil ved en fejl kalde enheden for en "Speedloader", - men speedloaders fungerer ved at man udløser og taber patronerne ned i tromlen, - på den medfølgende "Jetloader" skydes patronerne ind i tromlen.

På dette link kan du se en lille film-stump med hurtigskydning med rigtige revolvere, - bemærk at Jet-loaderen kommer i brug ved den sidste skydning:

Dan Wesson revolver tromle funktionsfoto
Her ses patronerne i tromlen bagfra, - extractorkransen sidder i midten under patronernes krave, - ved at trykke på udstøderpinden forest på tromlen skubbes patronerne ud af tromlen.

12 grams co2 Dan Wesson funktionsfoto
Co2 kapslen ligger gemt i håndtaget men er let at komme til man skal blot trække forsigtigt tilbage i den "løse" del af håndtaget. Kapslen kan desuden udskiftes uden brug af værktøj.
Ved at trække tromlelåsen baglæns sikres revolveren.Her vist i 8" tommers

Set forfra kan man faktisk se hardballkuglerne som projektil på patronerne, - præcis som på en rigtig revolver, - de af vores kunder der har interesse for skydevåben bør overveje at lade denne model indgå i samlingen.

Bemærk at vi også har den sølvfarvede søster-model, - den skyder ikke nær så hårdt og præcisionen er en kende ringere, - men den ser hamrende godt ud, - køber du begge modeller er der en håndfuld Co2-kapsler med i handlen.

Klik her for at dowloade splittegning/reservedelsoversigt


Tekniske data:
 • Udgangshastighed: 127 m/s med 0,20 grams kugle ved 21° C
 • Vægt: 897 g
 • Længde: 29,5 cm
 • Løbslængde: 15,5 cm.
 • Kaliber: 6 mm bb
 • Materiale: ABS/metal
 • Tromle kapacitet: 6 skud
 • Antal skud pr. Co2 kapsel: Ca. 70 (Antal skud pr kapsel varierer med en række faktorer).
 • Mekanisk sikring

Spar
19%


Minimum 18 år

Varenr: ASG16558
Vejl.pris: 1.295,-  Nu: 1.049,-  +

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog  ·  Kreditkortknive  ·  Ny lov om Peberspray i private hjem  ·  Kan købes i butikken, medbring Billed-ID  ·  Pebersprays må kun haves i eget hjem  ·  Opbevares uden for rækkevidde af børn  ·  Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,-  ·  Ny lov om knive med mange nye spændende enhåndsbetjente foldeknivsmodeller og masser af klassikere er tilbage  ·  Kraftige luftvåben uden våbentilladelse  ·  Besøg butikken  ·  Demo og brugte våben frasælges  ·  Svampeknive  ·  Tools fra 99,-  ·  Tippmann  ·  Knive fra 49,-  ·  Kvalitets air-soft-guns kit fra 999,-  ·  Paintball  ·  Handsker fra 149,-  ·  Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,-  ·  Børnebuegrej  ·  Peberspray  ·  Visitkortknive  ·  Paintball komplet kit til 2 personer Før 1.998,- Nu kun 1.666,-  ·  Glock gaspistol, pakkeløsning 1.400,-  ·  Lovlige 4,5 mm luftvåben  ·  Luftpistoler  ·  Luftrifler  ·  Håndjern · Pusterørs sæt fra 179,-  ·  Hardball  ·  Åbent alle hverdage fra 11 - 18 og lørdage fra 11 - 14 (Lukket søn- og helligdage)  ·  Buegrej til private, ryttere, eventfirmaer, jægere og fiskeri  · Camoflagenet i metermål  · Taktisk udstyr, bælter, tasker, lommer, veste, lygter, specialværktøjer  ·  Kanoner i mange størrelser og typer  ·  Peberspray  ·  1000 knive udstillet i butikken  ·  LaserTag, professionelt udstyr til udlånsbrug på baner  ·  BowTag udstyr til skoler, fritidshjem, eventfirmaer, skydebaner  ·  Softair  ·  Lygter  ·  Beskyttelsesmasker og andet sikkerhedsudstyr  ·  Stokke til vandring, spadseretur og kirkebrug  ·  Overskudsvarer  ·  Sværd  ·  Sabler  ·  Udlejning af udstyr til teater, film og foto  ·  Vagtudstyr  ·  Håndjern  ·  Værksted  ·  Våbenolie, fed og andre plejemidler  ·  Økser  ·  Leatherman Tools  ·  Heckler & Koch Softair  ·