Søg
Avanceret søgning
 
17-03-2016 12:06:57

H & K forår 2016

Vi har rettet op på lageret og fået et overblik over udvalget af Heckler & Koch våben - som jo er lidt bredere end det vi viser på vores hjemmesidekatalog, - vi vil bruge alle regnvejrsdage fremover til at få rettet op på uskik som denne.

Der er kommet ny distribution på H&K-softair og grundet dollarens optur bliver priserne revideret (sat op) efterhånden som der kommer nye varer ind på hylderne, - der er dog fortsat guldkorn til gammel pris.

HK

Supersprød model, - 112% overkopieret .223´er selv skønhedsfejlene fra den original produktion er med på softairmodellen, - skal ses og ejes.

HK

HK417 D et våben vi har haft en del år nu, - der har været plads til forbedringer henad vejen og dette er så seneste skud på stammen, - ultra høj finish - 5K for en AEG, - er den det værd Oooh Yes!

Om vi har den originale Oooh Yes! klik klik klik


HK

Elektrisk G36´er - lige denne version er en model med et par år på bagen og vi gætter på at den også er der når de andre G36-clones forsvinder, - det er en softairgun der koster cirka 1000,- mere når den kommer hertil ad andre kanaler, - nu handler vi direkte med fabrikanten og så kan vi snitte et led af.

HK

En af vores mest solgte Sportlinevarianter, - superfin mekanik ud af kassen, - køb bedre batteri og lader og masser af kugler...


HK


HK

G36 - gasdrevne varianter, - kort eller lang, - ikke hverdags kost, - men de ligger her og venter på dig...


HK

G36 er efterhånden lidt af en traver, - så er det sjovt med de nye specialmodeller, - der skyder hådt lige ud af kassen, - meget høj finish og originale materialer (nylonforstærket glasfiber).

HK

Vi har forskellige typer gas, - men HK-flaskerne tager kegler, - de fleste kender mærket og kvaliteten, - denne gas duer sommer og vinter, - fuld funktion om vinteren kræver ikke bare en god gas, - men også at dit våben gider at genlade når det er koldt.


HK

De fleste softairguns leveres i kedelige papkasser, - her er der gjort lidt ud af emballagen, - H & K M27 leveres i samme type kuffert som de originale.


HK

Elektrisk M27´er - den har været populær og vi kan ikke få flere i år, - der er stadigvæk et par stykker, - når vi løber tør, - regner ved med at der er ny sending i Januar eller Marts 2015.

De kommer også i sort til næste år...


HK

Vi har MK23´ere, - både Maruis i agentkit-kuffert med dæmper og lygte, - samt ovst gas blow backs fra KWA

HK

Den rigtige MP 5´er - her i gasudgave.

HK

Gasdreven MP 5K, - den ser du ikke mange steder, - men vi har den her klar at hente.

HK

Heckler U. Koch MP5K i kulsyre, - er du samler af HK og eller sjove kulsyrevåben er dette et must til samlingen, - den holder ikke evigt, - men så længe den skyder er det med højt udgangshastighed.

HK

Denne MP var en storsælger da den kom fra Marui i sin tid, - så kom den i fuld metal fra CA og så rykkede den igen, - nu er den her, - bedre end nogensinde fra H&K i sen elektrisk sportline version til under 1500,- med batteri og lader - skøn fejekost (skal du skyde meget, - bør du købe bedre batteri og oplader for her har fabrikken sparet).

HK

Gasdreven MP5 SD3´er

HK

Vi har både almindelige MP7´ere g disse Navy varianter


HK

HK 45 Auto
HK USP Comp
HK MK 23

HK

Herlig gasdreven UMP, - ultrahård rekyl, - skyder godt, - lyder som en god røvfuld, -


HK

Sportline UMP - god mekanik og da den originales hus også er af plast er den ret tæt på at ligne en original, - skyder fint, - en af få tan/sandfarvede sportline guns. Batterierne og laderen der medfølger til Sportline er gode nok at komme igang med, - men når man kender sit behov, - er et god batteri og en rigtig batterioplader et løft.

HK

HK

Lidt ældre modeller, - USP tactical er vist bedre som model end at skyde med, - men det er sjovmekanik. AEP marui USP-eren er en af de bedste elektriske pistoler der findes, - og det var godt vi fandt den for vi har en del extra tilbehør til denne model.

HK

En af lager-reolerne

Varenr: HK

Se andre produkter fra samme mærke

Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.499,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår, få tilbage ·