Søg
Avanceret søgning.
06-10-2017 10:22:47

Walther 4 x 32 Mini DC sigtekikkert

Lækkert 1" kompakt-scope til luftvåben, med belyst MilDot trådkors, og paralaxejustering. fra våbenproducenten Walther, der igennem en årrække er kommet på banen med flere interessante kikkertmodeller.

Walther 4 x 32 mini dc kikkertsigte til luftgevær, - kompakt model med belyst trådkors og låsbare stilletårne


Kikkerten er med sine 22 cm totallængde og en vægt på blot 500 gram en petit-sag, blandt de mindste i sin klasse.

Kraftige og regulære 1-tomme (25,4 mm) kikkertringe medfølger, - passer til 11 mm skinne, - ringene har 13 mm byggehøjde, - heraf har den ene montagering, indbygget kikkertstop, - med låsepinol der ved montering skal ned og fange våbnets kikkertskinne, - dermed sikre at kikkerten ikke flytter sig ved skud.

Walther 4 x 32 mini dc kikkertsigte til luftgevær, - kompakt model med belyst trådkors og låsbare stilletårne
Kikkerten forstører 4 gange, - kort fortalt bliver 40 meter zoomet ind til cirka 10 meter. Sigtekorset er MilDot og justeringen er en kvart tomme pr 100 yards.

MilDot sigtekors

Det belyste trådkors, - hvor lysstyrken kan skiftes imellem rød og grønt, - samt justeres trinløst som korrektion for modlys eller ved brug i skumring eller på steder med nedsat lysstyrke.

I kassen finder man også et modlysrør på 50 mm, - som kan skrues for for at skærme af for lys forfra. Det er lækkert lavet.

Åbne stilletårne som microklikker på en lækker måde, - og indstillingen kan fastlåses med fingervenlig låseskrue. Tydelig indikering af både "Right" og "Left" + "Up" og "Down" her er der mange producenter der dovner den og nøjes med een retningsindikation, - hos Walther har man overskud til pil i alle 4 retninger.

Kikkertens paralaxjustering er en kæmpe hjælp for luftvåbenskytter som ofte skyder på noget begrænset afstand, - her yder paralaxejusteringen en stor hjælp i området mellem 3 og 25 meter, - og har passende justérmulighed på over 100 meter, - inddelt: 3, 10, 12, 25, 50, 100 og ∞ er nemt at indstille når man kender afstanden til det man skyder på.

De medfølgende linsebeskyttere er af flip-up-typen i mellemhård plast, - ville normalt være noget man købte som ekstraudstyr.

3 x unbraco-nøgler og 2 stk fabriksbatterier medfølger.

Tekniske data:
 • 4 x zoom
 • 32 mm lysåbning
 • 1 tomme kikkertrør
 • Coatede linser
 • Paralaxejustering fra 3 yards til uendeligt
 • Længde 223 mm
 • Vægt 525 gram
 • Mildot kors, belyst rød/grøn
 • Justering 1/4-tomme på 100 meter
 • Montageringe 1" til 11 mm skinne med 13 mm byggehøjde, indbygget kikkertstop
 • Batteri 3 V #CR1620 (medfølger), - man bør købe ekstra med.
Kikkerten er sikret imod fugt, - men stålskruerne kan godt tåle en dråbe olie, når du har monteret kikkerten. Kikkertens linser er beskyttede med en coating, røret er fyldt med N2 (Nitrogen). Indvendigt er kikkertens trådkors sikret med ASR so er en støddæmpende teknologi der gør at kikkerten kan tåle den rekyle der er er på normalt kraftige fjederluftvåben.

Download manual Klik her for at hente .PDF

Lidt brugerhjælp og det med småt til dette sigte:

 • Sørg for at montere sigtet ordentligt, - prøv først med en løs opstilling, så du kan rykke kikkerten til den perfekte øjenafstand (cirka 70 mm), - når du holder riflen klar til skud. Montageskruerne skal have lidt loctite og krydsspændes. Vi monterer og indskyder gerne på vores værksted imod et arbejdsvederlag basseret på tidsforbruget.
 • Sigtet bruger ikke ret meget strøm, - men det er helt sikkert løbet tør for strøm, - hvis du glemmer at slukke for det, - når du lægger gevær og sigte væk efter endt skydning.
 • Skal du ikke skyde i længere tid, - så tag batterierne ud, - det er ikke særligt svært.
 • Det røde lys har en smule mindre modstand end det grønne, - man kan opleve at det grønne lys ikke er lige så skarpt som det røde eller at det grønne ikke vil lyse, - men det røde gerne vil, - fortvivl ikke, - sæt blot nye batterier i.
 • Denne type kikkerter er robuste, - men kraftige luftvåben vil før eller siden få gjort kål på den fine mekanik som er nødvendig for at få et kikkertsigter til at fungere. Ved brug på meget kraftige fjederluftvåben opstår en hård og hurtig fremadrettet rekyle som vil være belastende for alle typer af sigteoptik. Mange af disse kraftige fjederluftvåben, vil i deres levetid kunne nå at bruge flere kikkerter op.
 • De medfølgende fabriksbatterier bør suppleres med et sæt gode knapceller type CR1620,- det er rart at have ekstra ved hånden, når man har brugt originalbatterierne op.
Spar
5%

PUBLICER
Varenr: UMA2.1515
Burde koste: 1.999,- Nu: 1.899,- +

Tilbehør

Batteri CR1620 3V

3 Volt battericelle, god batterikvalitet fra Sanyo. Spar 15% ved køb af 10 Stk (Kun 16,15 Pr. …
Læs mere
19,-
Velkommen til Arms Gallery´s web-katalog · Kraftig luftpistol (212 m/sek) 1.399,- · Ny lov om knive er trådt i kraft og mange nye spændende modeller og masser af klassikere · Kraftige luftvåben uden våbentilladelse · Besøg butikken · Demo og brugte våben frasælges · Svampeknive · Tools fra 99,- · Knive fra 49,- · Kvalitets el-air-soft-guns kit fra 999,- · Handsker fra 149,- · Rigtige beskyttelsesmasker fra 199,- · Børnebuegrej · Paintball komplet kit til 2 personer 1.998,- · Gerberknive · Clock gaspistol, pakkeløsning 1.400,- · Lovlige 4,5 mm luftvåben · MagLite store lygter, D-cell udgår · Lovlige-foldeknive · Cold Steel · Ka-Bar · SOG · C.R.K.T. ·